Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik samochodowy |
Poszukuję mechanika do pomocy przy naprawie mojego auta. Mój garaż, narzedzia itd. Zajęcie głownie na popołudnia. Jak ktos chętny to pisać na mail. golden123@interia.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik samochodowy |
Szukasz głupiego mechanika masz narzędzia masz garaż to zrób to sam .Mechanik to nie lekarz
|
|
Szukasz głupka masz wszystko to zrób sam .Mechanik to nie lekarz ze przyjdzie na wezwanie
|
|
Skontakuj się z p. Cwaliną Krzysztofem w. Nowogrodzie nr. Tel.602110875
|
|
mitch czy to ten głupek co pojedzie i naprawi???
|
|
A co masz konkretnie do naprawienia ? Lub naprawiania?
|
|
Mitch gdybym szukal glupka skontaktowalbym sie z Toba, ale niee.. szukam kogos ogarnietego w mechanice, ja jestem amatorem. Krystian19 Do zrobienia sa elementy zawieszenia, troche przy silniku. Cene dogadamy
|
|
Do roboty są dwa elementy! Przód i tył!
|
|
Napisałem na @.
|
|
E tam! Jak potrzebuje naprawić samochód, to dzwonię do aldy - http://aldamotorsport.pl/serwis-porsche-gdansk/ i umawiam się na termin. Potem zostawiam auto, mechanik sprawdza co jest nie tak, dzwoni do mnie co trzeba naprawić i jaki mniej więcej będzie to koszt. Potem naprawia, a ja odbieram auto. W sumie nigdy nie czekam długo na naprawę i całkowicie mi to odpowiada.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |