poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Internet

Kto jest najtańszym i najlepszym dostawcą internetu w Łomży ul Prusa - Żeromskiego
Pozdrawiam
Jak ktoś zna linki do dostawców to b b b proszę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Internet

www.internet.elomza.pl

vectra

---
PGG

...i do tego w jednym kablu...

---
PGG

ale ja tej vektry nie polecam jest bardzo droga w porownaniu do innnych dostawcow np.tepsy. Osobiscie zamierzam sprwdzic czy MultiMedia bedzie w satnie mi dostarczac internet bo maja chyba najtansze ceny

IST! 8Mbit/s polecam! znam opinie paru osob, ktore zmienily z vectry na ist i od razu lepiej...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Miałem internet w IST - i naprawde jest bardzo dobry. Niestety zmieniłem na MULTIMEDIA 1mb - był tanszy, ale dużo dużo gorszy. Z chęcią powróciłbym do IST. Ale mam umowę na 2 lata. Mądry Polak po szkodzie :-)

jesli zamieniles siekierke na kijek..to udawaj, ze to czarodziejska różdżka...
;-)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Polecam IST jest super, za 69 zł jest do 8 Mbit/s no i DC++ (hub osiedlowy) tu można ściągnąć film w 1 min.
a po za tym mają w tym pakiecie 6 kanałów telewizyjnych prosto z kompa i bez karty tv ,trzeba tylko pobrać program VLC media player i gotowe. Polecam bo za te pieniądze warto.

popieram, miałem w multimediach i nie poleceam, teraz mam w IST i jestem zadowolony

Ja też.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org