Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet |
Kto jest najtańszym i najlepszym dostawcą internetu w Łomży ul Prusa - Żeromskiego Pozdrawiam Jak ktoś zna linki do dostawców to b b b proszę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet |
www.internet.elomza.pl
|
|
|
|
ale ja tej vektry nie polecam jest bardzo droga w porownaniu do innnych dostawcow np.tepsy. Osobiscie zamierzam sprwdzic czy MultiMedia bedzie w satnie mi dostarczac internet bo maja chyba najtansze ceny
|
|
IST! 8Mbit/s polecam! znam opinie paru osob, ktore zmienily z vectry na ist i od razu lepiej... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Miałem internet w IST - i naprawde jest bardzo dobry. Niestety zmieniłem na MULTIMEDIA 1mb - był tanszy, ale dużo dużo gorszy. Z chęcią powróciłbym do IST. Ale mam umowę na 2 lata. Mądry Polak po szkodzie :-)
|
|
jesli zamieniles siekierke na kijek..to udawaj, ze to czarodziejska różdżka... ;-) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Polecam IST jest super, za 69 zł jest do 8 Mbit/s no i DC++ (hub osiedlowy) tu można ściągnąć film w 1 min. a po za tym mają w tym pakiecie 6 kanałów telewizyjnych prosto z kompa i bez karty tv ,trzeba tylko pobrać program VLC media player i gotowe. Polecam bo za te pieniądze warto.
|
|
popieram, miałem w multimediach i nie poleceam, teraz mam w IST i jestem zadowolony
|
|
Ja też.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |