Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Montaz webasta w aucie. |
Czy w Łomzy mozna gdzies zamontowac webasto w aucie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Montaz webasta w aucie. |
Można.
|
|
stary Polmozbyt
|
|
Maxus u Mariusza
|
|
Autor: robot2 (---.dynamic.mm.pl) Data: 06-03-19 07:28 Maxus u Mariusza jakoś dziwnie mi się z nim gadało, albo bał się wziąć robotę, albo durnia z kasą szukał w koszty naprawy klimatyzacji liczył. że jego pracownik będzie przez tydzień dwie rurki po 8 godzin dziennie płukał, koszt nowych w serwisie 180 złotych w Ostrołęce za połowę ceny zrobili i działa
|
|
mi u maxusa powiedział, że w corsie c to sprężarka klimy kosztuje 1200zł, a z robotą i płukaniem układu bo są opiłki i nowa może się też zatrzeć i w ogóle to ze 2 tyś będzie kosztować, cytuje: lepiej sprzedaj pan tego grata i kup se takiego z działającą klimą.. kupiłem używaną sprężarkę za 80zł, założyłem i nabiłem klimę - koszt ogólny 300zł. także u pana maxusa to tylko wybrane wozy z wyższej półki...
|
|
Jest fachowiec w lomzy co montuje i naprawia webasto po godzinach korzystalem kilka razy z jego uslug i ok. Nie wiem tylko czy mozna podac jego namiar na forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |