Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mieszkanie |
ile kosztuje w Łomży wynajęcie mieszkania dwupokojowego? mój świat - moja muzyka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mieszkanie |
od 400 do 550 zł + opłaty (woda,prąd,gaz) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Łomża jest droga. Pod tym względem lepiej wypada większe miasto. W Białymstoku cena 2x mniejsza od podanej wyżej. W czym więc Łomża jest lepsza? Może ludzie więcej zarabiają? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Tzn. pisałem o jednym pokoju... :) Za 3-pokojowe mieszkanie w Białymstoku płacę 810zł z opłatami. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Łomża jest jak na razie baaardzo tania. Jeżeli odliczysz 250 zł czynszu, który należy zapłacić Spółdzielni to okaże się, że tzw odstępne dla właściciela to kwota od 200 do 300 zł (paczka fajków dziennie). Ale ma być drożej i to juz niedługo. ADALL
|
|
jeden chce odemnie 400 + 180 czynsz + opłaty. co wy na to? mój świat - moja muzyka
|
|
to bierz
|
|
Normą jest 200 - 250 odstępnego. Wynajmuję mieszkanko 60 m2 (3 pokoje) i płacę 200 plus opłaty. ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |