Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA! Baran poszukiwany! |
Witam, Poszukiwany baran, który w nocy z soboty na niedzielę umyślnie, bez żadnej przyczyny uszkodził kilka aut stojących przy ul. Sybiraków. Baran nagrał się na monitoring, jednak w tym kraju nie można publikować w internecie twarzy baranów. Jeśli coś wiesz w tej sprawie to zostaw tu do siebie jakiś kontakt albo dzwoń na Policję. Pamiętaj, że w następny weekend może baran może trafić na Twoje auto....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA! Baran poszukiwany! |
to zakropkuj mu twarz i wstaw tu filmik, ja chce to zobaczyc :D
|
|
Pełno jest idiotów, na Szmaragdowej też rysują samochody Łomżanin
|
|
Wczoraj się zastanawiałem o co chodzi z tymi rozbitymi szybami. Z tego co wiem ostatnio na tym parkingu były montowane nowe kamery z bardzo dobrą rozdzielczością, więc nie powinno być większego problemu z identyfikacją sprawcy. --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
Daj zrzut obrazu z kamera, zasłoń tylko oczy. Myślę, że komuś uda się go rozpoznać. Sam mieszkam w okolicy i chętnie pomogę jeśli tylko będzie taka możliwość.
|
|
Sprawa zgłoszona na Policję przez wszystkich właścicieli aut. Spółdzielnia zabezpieczyła wszystkie kamery z osiedla. Dziękuję 4lomza za opublikowanie artykułu na stronie głównej. Baranie, zgłoś się jak najszybciej sam na Policję, bo myślę, że niedługo Twoją \"twarz\" pół Łomży zobaczy... Pozdrawiam
|
|
Na ile szkody wyceniono???
|
|
Jaki cel ma zadane przez Ciebie pytanie? Moim zdaniem wartość strat nie ma znaczenia. Najważniejsze jest ustalenie tożsamości wandala.
|
|
Bedzie w programie TWOJA MORDA BRZMI ZNAJOMO?
|
|
jakie efekty? Sprawca ustalony?
|
|
Sprawa do umorzenia z powodu niewykrycia sprawcy
|