Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
grecka restauracja |
Czy w Łomży jest grecka restauracja, czytałem niedawno na forum że została otwarta ale nie mogę nigdzie znaleźć namiarów na nią. Jeśli ktoś coś wie na ten temat to prosił bym o info. Heitowcom dziękuję niech zajmą się swoimi sprawami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: grecka restauracja |
Tak, jest. W Łomży.normalnie-nienormalny napisał(a): > Czy w Łomży jest grecka restauracja, czytałem niedawno na > forum że została otwarta ale nie mogę nigdzie znaleźć > namiarów na nią. Jeśli ktoś coś wie na ten temat to > prosił bym o info. Heitowcom dziękuję niech zajmą się > swoimi sprawami
|
|
Masakra ...
|
|
Transponder czegoś nie doczytałeś?
|
|
Niestety nie ma już greckiej
|
|
Była grecka na Legionów, zamknęli ją ponad rok temu. Niestety łomżyniacy preferują kebaby , tu żadna dobra gastronomia się nie utrzyma, bo kmioty żrą wg zasady : wełna, nie wełna aby dvpa była pełna , tanio i dużo :))) ps: ostatnio ukazały się ogłoszenia o sprzedaży restauracji Syta Panna
|
|
speech i cukierek1- dzięki za info. Jak widać są jeszcze porządni ludzie na tym forum. transponer i rzal3, na prawdę mi Was rzal
|
|
Ja za bardzo nie przepadam za grecką kuchnią.
|
|
kubikson myślisz ze nabijesz sobie komentarzy i będziesz wiarygodny jak zaczniesz wklejać linki ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |