Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprzedam |
Piękny dzwoneczek idealny do zaczepienia przy sankach lub na szyi małego pieska.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprzedam |
Masakra
|
|
pomylka to nie dział ogłoszennnnnnnnnnn Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Sama sobie zaczep! Bedzie dzwonil przy bzykanku.
|
|
Rozbawiłeś mnie siwy.
|
|
Wiec dowcip dorzucam; Idzie facet chodnikiem obok muru Zakonu Sióstr Urszulanek.Nad bramą czyta napis BURDEL URSZULANEK.Oł,tego jeszcze nie widział,warto zajrzeć pomyślał. Wszedł do pierwszej komnaty,a tu biurko a za nim zakonnica wiekowo podeszła. -Co u Siostry?-pyta -Płaci pan 150 zł i wchodzi za drzwi za mną. Zapłacił i wszedł.Tu w drugiej komnacie za biurkiem dużo młodsza Siostra Zakonna. -A u Siostry co?-pyta -A u mnie płatne 100ka i dalej w drzwi za mną. Zmieszany pomyślał,płacę za nic?Dziwne.Ale zapłacił,wszedł. A tu trzecia izba a za biurkiem młodziutka Siostrzyczka. -A u Siostry co? -U mnie 50 zł i ostatnie drzwi za mną. Zapłacił,poszedł.Patrzy jest w jakimś ogrodzie.Drzwi nie mają klamki by wrócić. -Co jest?-pomyślał A nad drzwiami czyta napis:WŁAŚNIE ZOSTAŁEŚ WYDYMANY PRZEZ SIOSTRY URSZULANKI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |