Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jakie opony do Golfa 4 ? |
jakie opony polecacie do Golfa 4 1.9 TDI ? czy 205/60 r. 15 będą odpowiednie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jakie opony do Golfa 4 ? |
heche hmmm ... opony 205 do golfa sukcesów na koleinach,, to raz zawieszenie zaraz wysiądzie to dwa... a trzecie hmmm i po co ci takie szeroke w takim małym autku????
|
|
Sorry nie znam się za bardzo i właśnie dlatego pytam :) Tak tylko strzeliłem w ciemno :) Więc jakie opony byście polecili ?
|
|
195/65 r 15
|
|
a jakie masz felgi kolego???? chodzi o rozmiar...
|
|
Dzięki ! A gdzie w łomży najtaniej ? :) I jaką firmę opon polecacie?
|
|
16 do golfa ;) na szerokich **** sie ładnie prezentuje :D __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
letnie: Michelin Energy Saver, Goodyear -> wulkanizacja na Sikorskiego przy skrzyżowaniu z wojska polskiego
|
|
Felge mam 15
|
|
195/65 r 15 i będzie git:)
|
|
ok dzięki wielkie Panowie :) pozdrawiam
|
|
mam w Astrze G Coupe Michelin Energy Saver 195/65 felga 15 i prezentuje się i jeździ dobrze, nie czuć dziur więc polecam
|
|
Co do zakładu polecam ten na sikorskiego przy ZUSIE. Konkretny i się zna, w przeciwieństwie do specjalistów ze świata opon. Zajechałem do nich z felgami aluminiowymi żeby mi przełożyli opony. Spec przymierzył i mu nie pasuje. Piasta za duża, otwór na feldze za mały. Piłował i piłował i mówi że ... z tego będzie. Pojechałem na sikorskiego koleś wziął srubokręt wyjął z felg jakieś stare pierscienie centrujące, założył inne i zamontował na samochód. A tamci genialni kazali mi felgi zwracać bo nie pasują hehehe. ODRADZAM ŚWIAT OPON!!! Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
a może lepiej on line ? Co sądzicie o takich ? http://www.opona.pl/opony,continental,CCOL15019565HPC22
|
|
Generalnie nie opłaci Ci się kupować przez internet bo doliczając zmianę, wywarzenie itp to wyjdzie to samo co być w Łomży na miejscu kupił i o nic się nie martwisz Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Dla Golfa 195.80,R 15 najlepsze na polskie drogi.
|
|
195.55.15 Toyo proxsys fajnie by sie prezentowały :) "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
ewentualnie 205.50.15 fanie by obsiadł :) "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
http://www.opona.pl/opony,nexen,NEOL15019565HN200 zobacz sobie te "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
http://allegro.pl/toyo-proxes-t1r-195-55-r15-85v-i1706682939.html a to już z troszkę wyższej pułki :) "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Pytaj w salonie moto.
|
|
Poszperajcie w tej kwestii w Google. Z całą pewnością się coś znajdzie :) [...] istnieją marzenia, które nawiedzają nas tuż po przebudzeniu. To one sprawiają, że warto żyć.
|
|
Skoro już jesteśmy w temacie opon, to bardzo ważne jest odpowiednie ich przechowywanie. Na http://toczytam.pl/jak-przechowywac-opony-co-trzeba-wiedziec-o-przechowywaniu-opon/ możecie się dowiedzieć, jak przechowywać je na felgach i bez.
|
|
Wszystko zależy od koloru auta i pierwszych liter tablicy rejestracyjnej
|
|
jak mozna golfem jezdzic? to jescze gozej jak passat kup 225/55/16 i znajdz do nich auto ale nie holdzwagena
|
|
Wieśwageny są spoko i przeżyją nie jedną waszą odbajerzoną furę, części tanie a to ważne dla młodego kierowcy. Oczywiście jak ktoś ma kupę forsy to sobie może kupować co chce, nawet Teslę i się z nią bujać do serwisu do Berlina. Wolny kraj. Bierz te węższe bo jak lubisz pocisnąć to i sprzęgło mniej żywotne
|
|
Dałem się nabrać na starego kotleta z 2011 :)
|
|
to czy przezyje to kwestia gdzie lata i ile, jesli do kosciola to 20-30 lat bedzie jezdzil i chwalil ze nie do zabicia, nie ma auta bez wad ale mi chodzi o to jak to wyglada, no powiedz szczerze wsiadl bys do golfa? pomijam juz kwestie bezpieczenstwa tych golfow itp wynalazkow
|
|
opony do golfa to najlepiej czarne i gumowe...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |