Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zapadnięty dach naprawa |
Witam Kilka dni temu w moim domu zapadła się część dachu. Szukam jakiejś firmy sprzedającej pokrycia dachowe. Moglibyście coś polecić? Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zapadnięty dach naprawa |
A idz do marketu budowlanego i wszystko dostaniesz.
|
|
Ile dostajesz za wpis ? Wał już tę reklamę
|
|
dawaj reklamę ruski trollu zapewne są w niej wirusy co komputer uszkodzą więc nie otwierac linków i nic nie kupować z wklejanych reklam
|
|
Najpierw tartak ogarnij bo na samej papie to się nic nie będzie trzymało bigi2004
|
|
z punktu widzenia wykonawcy powiem Ci szczerze ze uderzal bym w dachowke ceramiczna, jest kompromisem miedzy tania a droga blacha tyle ze zywotnosc nieporownywalnie wieksza, w uk sciagalem dachy ktore mialy po 200 + lat, dachowka byla w tak dobrym stanie ze sprzedawalem, co najlepsze byla betonowa a nie ceramiczna, jedyna wada to masa takiego dachu, co do firmy nie pomoge
|
|
Cześć wszystkim! Potrzebuję pomocy w sprawie dachu w Zakrzowie https://dekkart.pl/dachy/zakrzow/ i okolicach. Czy ktoś z Was może polecić mi dobrą firmę lub specjalistę, który wykonałby dla mnie nowy dach? Zależy mi na tym, aby praca została wykonana solidnie i estetycznie. Czekam na Wasze propozycje!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |