Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŚNIADECKIEGO |
Mam niedługo mieszkać na Śniadeckiego, może ktoś mi powie jaka to dzielnica. Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŚNIADECKIEGO |
kiedys tam mieszkalem wieczorem moze w kly dostac najgorsi Ci z pod sniadeckiego 7
|
|
TheGame....oj będzie ciezko...;/;/ No ale może będzie dobrze:)
|
|
Współczucia Tobie kolego
|
|
zalezy w ktorym bloku :P
|
|
Osiedle jak osiedle wszedzie mozesz dostac w kly jak sie za duzo bedziesz panoszyl ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
TheGame w zęby dostać możesz:/ Przykro mi:(( Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
K69....ale na tym osiedlu raczej częściej dostaniesz niż gdzie indziej;/
|
|
To super dzielnica,chyba najspokojniejsza w Łomży.Majek pisze ze najgorsi sa Ci ze Sniadeckiego 7 -a kto tam jest sama dzieciarnia hahaa.Mieszkałem tak 20 lat i nigdy nie dostałem w kły,jast tam spokoj. Mozesz sie tam smiało przeprowadzac ! Pozdrawiam Dyzmir
|
|
po pierwsze kolego dzieciarnia kiedys dorasta a po za tym chcialbym zobaczyc jak dasz rade 10 zalozny 16- 18 latkom ba biorac jeszcze pod uwage jak oni sa wyrosnieci w dzisiejszych czasach z drugiej strony miales szczescie ze akurat byles kims niewyrozniajacym sie badz przechodziles druga strona ulicy jeszcze inna strona medalu jest to ze na jakim osiedlu bys nie byl to zawsze sie komus mozesz niespodobac aczkolwiek patrzac na inne posty mozna prosto wywnioskowac ze ul sniadeckiego to niebezpieczne rejony
|
|
macie racje nie przeprowadzaj sie na sniadeckiego! ... nie ma to jak trojkąt:) tam to spokoj. Ta ulica jest spokojna nie "fikaj" to nie dostaniesz jak wszedzie zreszta! 7 jak reszta blokow jest spokojna, a to ze stoja przy nim ludzie i to nie z tego budynku nie znaczy ze w 7mce mieszkaja bandyci?! pfff.... Kazdy bedzie gadal na inna ulice tylko nie na swoja hmmm?
|
|
dajcie spokoj ja mieszkam na śniadeckiego 14 i jest git super osiedle a 7 to nie najgorsza najgorsze to 26 i 28 a poza tym nikt z blokow nikogo nie zachodzi ;)
|
|
Pewnie zalezy w ktorym miejscu na sniadeckiego?
|
|
i nie martw sie the game tu nie jest tak żle
|
|
Hehe mieszkam na Śniadeckiego od ponad 20 lat i powiem szczerze, że dzielnica chyba jak każda inna w tym mieście- różnych ludzi można spotkać- blokersi jak wszędzie, ale kolo pisze, że spod 7 są najgorsi. Hihi akurat w tym bloku mieszkam i miałam ubaw po pachy jak to przeczytałam. Majek powiedz kogo miałeś na myśli- przedszkolaków, staruszków z pieskami czy może tych co to teraz w Anglii od jakis 4 lat siedzą? dream on
|
|
7 jak reszta blokow jest spokojna.......A jak bloki mogą być niespokojne??!!
|
|
Śniadeckiego - to już południowcy, czyli trochę blokersów, trochę dresów, trochę hip-hopowców i reszta. Ogólnie ulica taka sobie, bywają gorsze w Łomży, choć jest mniej spokojnie niż na tej na której teraz mieszkasz, hehe. Jest też wielu dobrych chłopaków z ŁKS-u, czyli nie jest źle. :)
|
|
To co wy powiecie na Por.Łagody te 4 wierzowce 8 pietrowe.Co o nich powiecie jakie tam ekipy stały.Wg mnie to bylo jedno z niebespieczniejszych osiedli PiątkA dla Mych Ludzi Dla gamoni MukA
|
|
przed przeprowadcka do białego akurat mieszkałem na Śniadeckego . Jest tam spokojnie , bo stoi blok policyjny , jest tylko kilka małolatów z bloków 26 i 28 , ale często siedzą w klatkach swojego bloku , lub przed nimi !!
|
|
po tym ja ziobro zostal ministrem sprawiedliwosci ukrywa sie tam caly pruszkow
|
|
mi tam kiedyś chcieli za.je.bać rower, ale zdążyłem jakoś spier...lić... tam są jakieś bloki komunalne... czyli typowe ognisko patologii... ale w porównaniu do trójkąta to i tak spokój raczej... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
sniadeckiego to nie dzielnica lecz ulica. w łomży niema prawdziwej dzielnicy sa tylko osiedla jesli juz to dzielnica mozna nazwac centrum ,poludnie,lomzyce.Niewiem gdzie wy tam macie blok policyjny bo jest tylko jeden w łomzy (tak sadze) na polowej w tym bloku co restauracja pod łosiem. na sniadeckiego sa jedynie bloki wojskowe przy samej jednostce reszta ŁSM
|
|
heh. jakos ja przez sniadeckiego i porucznika lagody czesto przechodzilem i mijalem grupy osob stojace pod klatkami i do mnie nigdy nikt nic nie powiedzial ani reki nie wyciagnął. dramatyzujecie ze sniadeckiego to taka zla ulica. dostac w nos mozesz wszedzie. nawet w autobusie.
|
|
jeden przechodzi i nic mu nie będzie... drugi się nie spodoba i dostanie w łeb :P zresztą w Łomży nie ma takiego hardkoru, bo jakby co to wiadomo kogo i gdzie szukać... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Nie wiem za bardzo, do czego ten temat prowadzi? Jakiejs licytacji pt."Moja okolica jest niebezpieczniejsza od Twojej" ? Wedlug mnie dzielnica jest raczej spokojna i przyjemna.
|
|
SaneOne napisał: mi tam kiedyś chcieli za.je.bać rower, ale zdążyłem jakoś spier...lić... tam są jakieś bloki komunalne... czyli typowe ognisko patologii... To zdarzenie nie miało czasem miejsca koło bloku nazywanego PEKINEM ? (dla niekumatych - pierwszy blok od Mechaniaka, dużo dzieci biedoty). ale w porównaniu do trójkąta to i tak spokój raczej... Teraz to i na 3kącie jest jako taki spokój nie to co 10-15 lat temu. Ale młode pokolonie już rośnie, hehe. Anonimowiec Niewiem gdzie wy tam macie blok policyjny bo jest tylko jeden w łomzy (tak sadze) na polowej w tym bloku co restauracja pod łosiem Jest tylko jeden. PS. Podsunęliście mi pomysł na fajny temat :)
|
|
Ptysiu80: właśnie w tamtych okolicach miało miejsce to zdarzenie... ale to z 6-7 lat temu było... a co do Trójkąta - wcale tak spokojnie tam nie jest... niedawno też jakieś dziwne zdarzenie miało miejsce... nie wiem czy koleś trafił do szpitala czy też może do kostnicy... ale porządnie oberwał na bank... młode pokolenie rośnie i co najgorsze: cała stara gwardia, z którą się dobrze trzymałem, odeszła (każdy w swoją stronę), a młodych nie znam... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
zgadzam sie z nim 26 i 28 najgorsze ale jak zrobili w naszym bloku te domofony to inaczej najlepiej jak snieg pada to nikt nie wychodzi:)
|
|
Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl) Data: 05-11-06 19:50 przed przeprowadcka do białego akurat mieszkałem na Śniadeckego i jeszcze raz: Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl) Data: 05-11-06 19:50 ??
|
|
10-15 lat temu nietylko na trojkacie bylo niebezpiecznie lecz w calym miescie, łomza w tamtym czasach byla na 2 miejscu w kraju pod wzgledem przestepczosci ,kradzieze,wlamania,rozboje byly standardem i niema sie co tym trojkatem podniecac bo wtedy takie czasy byly po 89 hehe
|
|
fLoorek przyzwyczaj sie, bo prawdomuwny juz nie pierwszy raz pisze, ze mieszka w bialym, a adres ma lomzynski ;) to bedzie jedna z zagadek XXI wieku ;)
|
|
Jak Woloszanski bedzie robil serie o czasach najnowszych to koniecznie musi tam zawrzec ta wielka niewiadoma ;]
|
|
Dzięki wszystkim za wieści, wiadomo jednak że w blokach mieszkają różni ludzie . W życiu trzeba sobie jakoś radzić. Nara Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
Game....sordecznie Cię pozdrawiam i żeczę udanego życia Śniadeckiego;];]
|
|
ha! ha! ha! 20 lat tu mieszkam i jakos tu nic nigdy sie nie dzieje buehehe swiruje aLe sa gorsze uLice a ta jest wporzo chyba ze Ty nie jestes wporzo dla niej to sie nie przeprowadzaj pZDr :D ehehe ps- z pod 7 to dobre chŁopaki a te z 28 i 26 eheh dzieci szaLeja :-P wiekszasc goofniarze ale sie nie uruja Ci starsi spokojNi :D no to tyLe Zdetronizowany
|
|
Ale temat bardzo interesujący jeśli chodzi o bezpieczeństwo nasze. mam pomysła na nowy temat. ściemka wszystkim
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |