Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nawet 5000 zł grzywny za psa bez smyczy |
Nowe przepisy weszły w życie Kto w najbliższy weekend wybiera się na dłuższy spacer z psem, będzie musiał uważać. Za puszczanie czworonoga bez smyczy właścicielowi może w niektórych przypadkach grozić grzywna nawet 5000 zł. Do tej pory było to 250 zł BRAWO!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nawet 5000 zł grzywny za psa bez smyczy |
Najlepiej od razu rozstrzelać.
|
|
I bardzo dobrze właściciel psa który tak się z nim prowadza to zwykły pajac i nierozni się niczym od pijanego kierowcy ,szczególnie dotyczy się tych dużych psów
|
|
I 5tyś bym dołożył za sranie po trawnikach przy bloku nie tylko psy ale i koty tych milusińskich. Chciałeś prostaku zwierzaka nie mam nic przeciwko ale gówna nie toleruje może w domu tobie srać i na stół ale jak wyprowadzać to nie pod czyjś nos.
|
|
Najlepsze to tę paniusia wyprowadza pupilką któremu mało jaj nie urwie lub dupe nie rozsadzi a ten tylko drzwi minie od klatki to nasra i oszczy barierkę wali szczynami przy każdej klatce schodowej. A lafirynda udaje że nie widzi dno i wodorosty.
|
|
I tyle samo powinni dowalić ... co nie sprzątają po swoich pupilach. By się szybko nauczyli obsrańce. Nie raz obserwowałam jak Pani z pieskiem stoi i udaje że nie widzi jak piesek się załatwia, a później tylko się rozejrzała i poszła jakby nic. A zwróć uwagę to jak z mordą wyskoczy to mało co nie zabije, szczekate ...
|
|
popes w końcu Ciebie zaczną wyprowadzać na smyczy i będzie spokój we wsi.
|
|
lewitan ciebie takie rzeczy może kręcą mnie niestety nie!!!!! PS2480
|
|
Brawo i prawidłowo ponieważ niektóre psy są bardzo groźne i za kupki powinno być to samo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |