Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polonia Christiana-Grzechy |
Właśnie powiedziałem w oczy samemu sobie o moich grzechach,jestem agnostykiem wiec patrzę tylko sobie w oczy,gdyż nie mam żadnego pastora,ksiedza ani nikogo takiego za guru.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polonia Christiana-Grzechy |
Jakie ty możesz mieć grzechy jako agnostyk ? Przecież jesteś niewierzący, grzeszą tylko wierzący ludzie. Coś ci sie pomieszało w głowie agnostyku za 10.
|
|
Misia, mała kvrewko i cichodajko - galerianko , a co ty smarkulo się wypowiadasz, jak ty powinnaś odpowiedzieć za kanibalizm, gdy łykasz - z połykiem w podziemnym parkingu galerii w zaparowanym aucie za parę rajstop czy pomadkę ? Wtedy jak mi laskę robiłaś, to nie byłaś taka zasadnicza :))))
|
|
Autor: -speech (---.unknown.vectranet.pl) Data: 27-10-18 16:33 Misia, mała kvrewko i cichodajko - galerianko , a co ty smarkulo się wypowiadasz, jak ty powinnaś odpowiedzieć za kanibalizm, gdy łykasz - z połykiem w podziemnym parkingu galerii w zaparowanym aucie za parę rajstop czy pomadkę ? Wtedy jak mi laskę robiłaś, to nie byłaś taka zasadnicza :)))) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////// Zapomniałeś dodać że chciałeś zapłacić 500 zł, tylko zapomniałes że jesteś starym dziadem i zoofilem i młode dziewczyny nie działają na Ciebie.
|
|
: Misia2 , młoda cichodajko , Widziałem jak pies cię jebał , za gumę do żucia i doładowanie do komórki - krzaki aż tak się trzęsły, że nawet i mrówki z lasu pouciekały :) Młoda suko nigdy bym ci nie dał 500zł, za 0,50 zł możesz mi co najwyżej stopy wylizać . Jak będziesz dalej stojąc na przy autostradowym parkingu i kvrwiszonie żądać 500zł. za numer - to ci psita pajęczyną zarośnie :)))
|
|
PAPLAKujący SPEECHem... w klonie SPEECHa jesteś nieco CHAMowaty (mówiąc oględnie). Tobie to pewnie bez różnicy, ale to Forum publiczne (póki co) Pana Roberta Mirosława Derewońko. I ludzie w różnym wieku tu zaglądają. Polska przedmurzem chrześcijaństwa. Dał nam przykład król Sobieski, jak zwyciężać mamy. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Polska rządna i gospodarna, bogobojna i sprawiedliwa PROGRAMEM Polskiego Narodu! ........ JKK
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |