Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skrzyzowanie Legionów/Sikorskiego |
Co tam za armagiedon dzieje się? :) Światła padły i kierowcy nagle paraliżu dostali - cud że jeszcze nie doszło tam do żadnego wypadku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skrzyzowanie Legionów/Sikorskiego |
Jak to bywa u nas, jazda na pamiec, brak znajomosci przepisow i kazdy najwazniejszy, a innych kierowcow ma w d*
|
|
Zgadza się P.A
|
|
ja tam dziś jechałem Sikorskiego około 16.00 od Wojska Polskiego. Czy jeżdżą na pamięć? Wydaje się, że nie. Dojechałem do skrzyżowania, zamknąłem oczy, dodałem gazu i przejechałem spoko. Po obu stronach na Legionów stali jak wryci pojazdy. Pestka ! Miałem pierwszeństwo przed nimi, bo zastanawiali się, co robić ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
zdaje się że jednak świadomość narodu się ucywilizowała ja też byłem dziś na tym skrzyżowaniu i przynajmniej z mojego punktu widzenia i w tym momencie każdy kto dojeżdżał jako uprzywilejowany zwalniał i przewidywał problemy wiem bo stałem pare minut skręcając w lewo i miałem okazję widzieć co się dzieje i wkońcu też się wciełem dzięki niezdecydowaniu innych z pierwszeństwem przejazdu ale po za tym gdzie policja nikt już nie umie kierować ruchem w policji? nie se obejrzą nie lubię poniedziałku taki film znaczy się pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |