Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skandal pod Farą... |
Kilkanaście minut temu byłem świadkiem, podobnie jak wszyscy wychodzący z łomżyńskiej Katedry, żenującej sytuacji. Otóż grupka kilku osób rozdawała ulotki przedwyborcze z partii X (z litości przemilczę nazwę). Gdyby była to inna partia - również napisałbym tego posta. Jestem zbulwersowany całą sytuacją , uważam, że miejsce przed kościołem nie jest właściwe dla przedwyborczej agitacji... Wstyd ! Tak się nie robi !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skandal pod Farą... |
Ostatnio Kandydat na radnego A. Jarota tez z grupka malolatow rozdawal ulotki. a kilka dni wczesnije znalazlem ja wetknieta we drzwi. swoja droga jakie prawo jest iz kazdy sobe wchodzi i zawiesza mi na klamce ulotke.
|
|
u mnie jest to samo po kazdej mszy chyba wtykaja takie ulotki PiątkA dla Mych Ludzi Dla gamoni MukA
|
|
Nie martw się - rozsądnych ludzi tylko odstraszają Szkoda jednak , ze na wielu to działa. Wydaje mi się , ze proboszcz mógłby tu interweniować - Jezus wygonił kupców z świątyni - wydaje mi się , że tym bardziej wygoniłby polityków kupczących przyszłością narodów. Nie dajmy się otumanić.
|
|
Moja kumpela spotkała się ostatnio z,według mnie,skandaliczną sytuacją:podczas mszy ksiądz z ambony wprost namawiał na głosowanie na konkretnego kandydata.Okazało się potem,że tenże kandydat jest jego bratankiem...
|
|
No cóż, ksiądz to też człowiek nie pozbawiony słabości całkiem ludzkich bo jakie ma mieć? Tylko dlaczego słyszę, że jest lepszy i mądrzejszy od mnie? Zbych
|
|
FM-INFO przed katedro zawsze byly rozdawane ulotki tej parti. mi rowniez sie to nie podoba. dziwi mnie to ze proboszcz nie reaguje na tako sytuacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |