poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skandal pod Farą...

Kilkanaście minut temu byłem świadkiem, podobnie jak wszyscy wychodzący z łomżyńskiej Katedry, żenującej sytuacji. Otóż grupka kilku osób rozdawała ulotki przedwyborcze z partii X (z litości przemilczę nazwę). Gdyby była to inna partia - również napisałbym tego posta. Jestem zbulwersowany całą sytuacją , uważam, że miejsce przed kościołem nie jest właściwe dla przedwyborczej agitacji...

Wstyd ! Tak się nie robi !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skandal pod Farą...

Ostatnio Kandydat na radnego A. Jarota tez z grupka malolatow rozdawal ulotki. a kilka dni wczesnije znalazlem ja wetknieta we drzwi.
swoja droga jakie prawo jest iz kazdy sobe wchodzi i zawiesza mi na klamce ulotke.

u mnie jest to samo po kazdej mszy chyba wtykaja takie ulotki

PiątkA dla Mych Ludzi Dla gamoni MukA

Nie martw się - rozsądnych ludzi tylko odstraszają

Szkoda jednak , ze na wielu to działa.

Wydaje mi się , ze proboszcz mógłby tu interweniować - Jezus wygonił kupców z świątyni - wydaje mi się , że tym bardziej wygoniłby polityków kupczących przyszłością narodów.

Nie dajmy się otumanić.

Moja kumpela spotkała się ostatnio z,według mnie,skandaliczną sytuacją:podczas mszy ksiądz z ambony wprost namawiał na głosowanie na konkretnego kandydata.Okazało się potem,że tenże kandydat jest jego bratankiem...

No cóż, ksiądz to też człowiek nie pozbawiony słabości całkiem ludzkich bo jakie ma mieć? Tylko dlaczego słyszę, że jest lepszy i mądrzejszy od mnie?

Zbych

FM-INFO przed katedro zawsze byly rozdawane ulotki tej parti.
mi rowniez sie to nie podoba. dziwi mnie to ze proboszcz nie reaguje na tako sytuacje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org