Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Optyk Łomża - oprawki |
Witam Mam pytanie. Czy ktoś się orientuje który optyk w Łomży podejmie się wstawienia szkieł do moich własnych oprawek? Jaki jest ewentualny koszt takiego zabiegu. Z góry dziękuję za odpowiedzi na temat :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Optyk Łomża - oprawki |
Każdy optyk w Łomży dokona takiej usługi, właśnie zmieniłem szkła, z zieloną poświatą antyrefleksyjną zapłaciłem 180 zł. ale ty rene23 nie czekaj dłużej i wklej w końcu link reklamowy i zarób te swoje 25 groszy a potem zjeżdżaj z tego forum w podskokach. I jeszcze jedno, wymiana szkieł nie jest zabiegiem, to nie przychodnia zdrowia. ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
Dziękuję bardzo za odp :) Nie prosiłam o reklamę żadnego salonu optycznego tylko właśnie o konkretną odpowiedz :) z racji tego ze nie wiem wszystkiego :). Teraz już wiem ze mogę spokojnie iść do każdego salonu :) dziękuję ;) Kiedyś optycy nie chcieli mi wstawić szkieł do własnych oprawek :) A forum jest chyba dla wszystkich ? Ps z moimi marnymi 13 postami może teraz 14 raczej dużo nie zarobie :)
|
|
Troche lat temu wstecz kupowalem okulary i cena byla jakos tak okolo 350 pln, mniej wiecej po polowie na oprawki i szkla. Wybor oprawek i juz oni dopasuja szkla po badaniu wzroku jaki na kazde oko musi byc. Mysle ze jak im przedstawisz jakies swoje ulubione oprawki to juz tamci wytna odpowiednie szkla do nich, a jak odmowia to idz do nastepnych
|
|
Dziękuje :) Wybór jest faktycznie duży z tym że trudno mi się przekonać do innego modelu :) nie pozostaje mi nic innego jak troszkę pochodzić :) Bardzo dziękuje za info Pzdr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |