Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DJ na wesele |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DJ na wesele |
DJ Turek z Suwałk. Polecam z czystym sumieniem! Byliśmy ostatnio na weselu, które prowadził i było mega. Dużo przyśpiewek i gry na akordeonie. Kulturalny facet. Polecam też poczytać o nim opinie w internecie. Tararararatata!
|
|
DJ Listowski. Kasia..
|
|
W czerwcu byłam na weselu, na którym wodzirejem było małżeństwo (młode). Wiem, że ta agencja nazywa się: wodzirej na wesele.pl. Wesele na ok 300 osób, super poprowadzili. Jak by co to wzięłam wizytówkę. Super, super było. Nie jestem żadną znajomą tych ludzi, byłam gościem weselnym.
|
|
|
Peter zadzwoń do Pana Sławka Chrostowskiego. Cenowo przystępny, a na pewno będziecie zadowoleni.
|
|
DJ ŁOMŻA Rewelacyjny duet, wszyscy goście bardzo zadowoleni
|
|
Zapraszam Dj Tommek www.djtommek.pl Facebook.com/TommekDj
|
|
Polecam dj tommek jest świetny Wiki
|
|
Dobry DJ czasami może nie wystarczyć jeżeli nie ma zapewnionej dobrej sali do zabawy. Na całe szczęście dom weselny w którym robiłam przyjęcię sprawdził się w 100%.
|
|
Dla mnie Dj to zdecydowanie lepszy pomysł niż zespół. No i tańszy.
|
|
U przyjaciółki muzykę puszczał znajomy, przygotowaliśmy wspólnie listę.
|
|
Peter jeśli nadal szukasz to Pan Listowski w tym roku od kolegi wziął 1700 zł. Przyznam szczerze, że ciężko Ci będzie jeśli wesele w sobotę z kimś naprawdę dobrym podpisać umowę, wszyscy pozajmowane terminy mają w 2019,chyba że tak jak u nas w rodzinie nie w sobotę, a w tygodniu to jest jedynie problem z konkretnym fotografem, jest zajęty. Noo ale najważniejsze i tak co ksiądz na to rzeknie, że nie chcą w sobotę, więc dopiero się okaże jak to będzie. Kasia..
|
|
Przepraszam to nie Pan Listowski wziął tyle, chcieli go, ale miał zajęty termin, to teraz jest wstępnie zarezerwowany ów Pan, cena bardzo podobna. Pozdrawiam. Kasia..
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |