Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Masaż. |
Jak myślicie czy w Łomży jesteś masaż tao lub nuru. Czy ewentualnie ludzie byliby na to chętni?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Masaż. |
Jak zatrudnisz stado ponętnych 20 stek to znając mentalność niektórych facetów, kobiety będą miały pełne ręce i nie tylko roboty. Kasia..
|
|
Nie mam ochoty otwierać domu uciech tylko to co pozwoli ludziom się odprężyć, dać relaks dla ciała i duszy. Jeśli ktoś liczy na więcej to się przeliczy.
|
|
To chyba nie masz pojęcia czym jest masaż tantryczny tao czy masaż nuru i dlaczego jest dedykowany jedynie dla dorosłych. Chyba te panie masażystki nie używają do masażu jedynie rąk, ale i ciała. Kasia..
|
|
Oczywiście, że nie używają tylko rąk ale jednak jest różnica między masażem a burdelem.
|
|
To Ty miałaś( eś) skojarzenia z burdelem, a nie ja;) Pisząc że będą miały nie tylko pełne ręce roboty miałam na myśli ich gołe ciało a Ty niczym uderz w stół, a nożyce...... Kasia..
|
|
Hahah no tak....... Czyli wracając do tematu. Jest sens aby w Łomży coś takiego powstało?
|
|
W Łomży? Moim zdaniem, nie, za mała mieścina na takie coś....Ale faceci mogą myśleć w sumie inaczej. Kasia..
|
|
W nowogrodzie na disko co druga takie masarze robi ,musisz miec dobro cene bo konkurencja jest czujna
|
|
kasiu szukam masazystki moze chętna jakas prosze o kontakt to podam szczegoly albo zostaw numer oddzwonie
|
|
He, he, a co ja mam z tym wspólnego? To szukaj, powodzenia:) Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |