Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do Straży Miejskiej |
Czy wieszanie afiszy reklamowych kandydatów w wyborach samorządowych na przystankach autobusowych nie narusza przypadkiem § 8.pkt 3 UCHWAŁY NR 413/LXIV/06 Rady Miasta z dnia: z dnia 26 kwietnia 2006 r. w sprawie: w sprawie regulaminu utrzymania czystości i porządku na terenie miasta Łomża , który mówi, że : "Na terenie miasta, mając na uwadze zasady utrzymania czystości i porządku, zabrania się:Umieszczania afiszy, reklam, nekrologów, ogłoszeń itp. w miejscach do tego nie wyznaczonych."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do Straży Miejskiej |
A ktos zostal zlapany "za reke"?? moze nie pamietasz tego jak MW wieszali swoje "reklamy" czy co to takiego bylo... to od razu nimi sie zajeto... a trudno zeby zara jakas specianla druzyna powstala ds. scigania osob , ktore naklejaja reklamy na przystanki...jak nie lubisz reklam to nie musisz patrzec...ida wybory to sa oklejone..co roku to samo ale nikt nic nei gadal...a jak juz kogos to tak bardzo denerwuje to moze powinien sie udac do osoby, ktora zaplacila za rozmieszczenie tych plakatow wyborczych... takie jest moje zdanie. dziekuje i pozdrawiam. ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
wydaje mi sie, ze powinna zostac powolana komisja sledcza
|
|
Ja np.widziałam dzisiaj jak strażnik miejski spisywał dane jednego z kandydatów,którego plakat wisiał w niedozwolonym miejscu...
|
|
bo to Polska... :]
|
|
Jaka dzisiaj pogoda? ;>
|
|
Zimnooooooo.........
|
|
komisja śledcza to dobry pomysł... mój świat - moja muzyka
|
|
rog dlugiej i krotkiej,jest w szczycie bloku skrzynia transformatora,czy jest tam naklejony jakis nowy kandydat,czy tez moze wisi stary z poprzedniej nagonki? a tak wogole to ten ktory byl tam najwczesniej, moim skromnym zdaniem wygladal najprzystojniej i te piszczele.taki kandydat to normalnie budzi respekt. gdybym tylko mogl to postawilbym na niego krzyzyk. a'sta la ta-maniana to mogloby byc jego haslo wyborcze pozdro wszystkim tu tez chlodno
|
|
A dlaczego PiSiuarowcy powiesili swój plakat wyborczy na ogrodzeniu kościoła na ul. Wojska Polskiego? Wzbudza to we mnie głęboki niesmak, rzekłbym nawet wstręt. Jedynym pocieszeniem jest to, że ów plakat wisi w miejscu gdzie wieszane są nekrologi. Mam nadzieję, że jest to zawiadomienie o pogrzebie tej skompromitowanej formacji politycznej.
|
|
ponoc spadl pierwszy snieg w lomzy ------------ jestem ciekawa , czy straz miejska wyszla zobaczyc jak wygladaja chodniki i ulice czy tez UDAJE ZE NIC NIE WIDZI I SŁYSZY?????????????uLICA KROTKA SIE KLANIA --- KOLO :SYMPATII: I budynku bylego nadlesnictwa mozna nie tylko nogi ale i kopyta polamac!!!!!!!!!!!!!!!!STRAZ POBUDKA!!!!!!!!!!!!! bagrmosen
|
|
jak Ci przeszkadza to odsniez...albo zadzwo do osob, ktore sie zajmuja odsniezaniem w lomzy... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
to ty zadzwon! ja wiem ,sa oplacani z naszych pieniedzy i odsniezone chodniki naleza mi sie jak psu kosc!!!!!!! CHYBA ,ZE STAC ICH NA ODSZKODOWANIA bagrmosen
|
|
TA? a co to straz miejska ma do odsniezania? mnie nie przeszkadza...dlatego nie bede dzwonic! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wisza jeszcze gnieniegdzie plakaty z Giertychem z poprzednich wyborów ( ponad rok temu ) ...
|
|
a kogo to obchodzi:)? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |