Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trening. |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trening. |
Ładnie ładnie na II ligę to nie wygląda ale będą przygotowani na każdą porę dnia ty to mróz deszcz grad słońce ważne żeby grali nasz ŁKS !!
|
|
MOŻE SIĘ STRZEPCIE JESZCZE???
|
|
loko lecz się kretynie. Anthony
|
|
I VICE VERSA BUHEHHEHEEEH
|
|
Anthony (tadeusz wajche przełórz)
|
|
to nie jest forum ŁKS, już kurw.a nie moge patrzeć jak codziennie zakładacie po 3 tematy o tym samym
|
|
Ja nie widze innego tematu ze zdjeciami treningu LKS-u na wlasnym stadionie(boisku??).
|
|
Ja jakiś czas temu namówiłam w końcu mojego faceta do wzięcia się za siebie ;) Nie było z nim jakiejś tragedii, ale siedzący tryb życia, piwko po pracy i tak dalej doprowadziły do pogorszenia się jego sylwetki. Tak czy owak, namówiłam go i wyszukał sobie ćwiczenia na barki takie jak na przykład te https://www.budujmase.pl/trening/artykuly/trening-barkow-najlepsze-cwiczenia-barki.html Muszę przyznać, że rzeczywiście działają one świetnie. Przy regularnym treningu efekty są dość zauważalne. Także polecam też Waszym facetom treningi :D W realnym świecie wszyscy zmuszają się nawzajem do różnych rzeczy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |