Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Motorola v3 |
Od jakiś dwóch tygodni poszukuje po komisach V3,nówki z Idea/Orange. Niestety,albo maja używane,albo są zdjęte simlocki(wtedy nawet jak się założy to gwarancja jest nie ważna bo w serwisie zobaczą,że simlock był zdejmowany...) Czy ktoś ma może do sprzedania nówke V3 z Orange??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Motorola v3 |
Zanim kupisz, to zastanów się do czego Ci ten telefon. Jest moda na ten typ telefonu, bo ma fajny wygląd. Nie ma więcej bajerów niż pozostałe a jedną wadę. Bateria do niczego. 2-3 dni to max i to nawet przy oszcżędnym rozmawianiu. Mam V3i i kilkoro z moich znajomych też V3 oraz inne modele Motoroli i wszyscy narzekamy na szybkie rozładowywanie się telefonów.
|
|
A poza tym w prawie wszystkich pod wyświetlacz wchodzi kurz i nieprzyjemnie to wygląda.
|
|
to daliscie mu troche do namyslu hehe
|
|
mam bardzo bezposrednie porownanie: V3x (telefon 3G/UMTS) - bateria trzym 1-2 dni, SE W810i (Walkman TM) - bateria trzyma okolo tygodnia ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Osobiśćie miałem kiedys taki telefon i byłem z niego zadowolony teraz szukam dla dziewczyny...A jesli chodzi o trzymanie baterii to miałem ostatnio nokie 6630 nówke i słabiutko dwa dni trzymała bateria nie bawiąc sie wogóle kamerą i innymi gadżetami tylko dzwoniłem godzine dziennie i z 20 smsów pisałem...No,ale wiadomo każdy telefon ma swoje wady i zalety a panna powiedziała,że chce V3 i nic innego nie wchodzi w grę:|...Niech się sama przekona co to za fon...
|
|
lunatyk....6630 ma teraz mój braciak....jeżeli odpowiednio sformatujesz to trzyma nawet około tygodnia!!!!
|
|
A ja mam inny problem więc taki : Będę miał za kilka dni MOTOROLE C975 i należy poddać flashowaniu ponieważ uszkodzone jest oprogramowanie. I Zdjęcie simlocka z tego telefonu ( simlock jest na angielsko sieć ''3'' ) Jeśli ktoś robił takie bajery na tym telefonie bardzo bym prosił o kontakt zemno;) GG: 6188482 .
|
|
kupujcie telefony na symbianie i windowsie bo reszta to gówno
|
|
Tyku...Zakupiłem tą nokie nówke z foliami i nawet bateria była w folii,i formatowałem 3 razy po 12-14 godzin na wyłączonym telefonie i podczas użytkowania nie bawiłem się kamerą ani mp3...Bo to tez wpływa neagtywnie na nówke baterie jak się ją intensywnie używa.Wiec morał z tego taki,że musiałem mieć jakąś trefną baterie...Albo twój bart ma jakąś lepszą:D
|
|
ja tam niewiem...;_)
|
|
Ja mam 6630 i ten telefonik ma niestety typowe dwie wady dla smartfonów, a mianowicie spore gabaryty oraz krótki czas pracy na bateriach... Poprzednio miałem 7650 i było podobnie. Ale to chyba jedyne wady smartfonów. Za to pozostałe cechy to już mocne zalety, ale nie ma się co rozpisywać, wystarczy poszukać czegoś o Symbianie w internecie. Nie wyobrażam sobie natomiast zwykłego telefonu (np. w tym temacie v3), który ma tak krótki czas pracy na baterii...
|
|
brat ma motorole v3 DG. syf parowa to malo powiedziane. teraz pluje sobie w brode ze wydal tyle klopsu na tego cwela. ja mam 6630 bateria trzyma srednio 3 dni. jezeli gram caly dzien to na wieczor trza ladowac. to jedyna wada. poza tym wszystko git.
|
|
V3 tylko ładnie wygląda(dla niektórych nie). Aparat kiepski, mp3 wejdzie... w ilości dwóch, trzech piosenek ze względu na ograniczoną pamięć wewnętrzną i brak pamięci rozszerzanej. W jakim przedziale cenowym szukasz telefonu? Jeśli szukasz telefonu-zabawki to Nokia(6630,6670, 7610, 6680) lub n-series tylko, że nieco droższe. Ja miałem kilka symbianowców i faktycznie bateria nie była rewelacyjna, jednak taki już jest "urok" symbiana. Jak coś użytecznego to tak jak wspomnieli wyżej: W810i - quadband ze świetnym aparatem(podkreślam - świetnym) i mp3 jakości odtwarzacza mp3 plus bardzo dobre słuchawki Sony Ericssona.
|
|
V3 to badziewie, jakich mało. Chcesz dobry telefon? Możecie się ze mnie śmiać, ale kilka tygodni temu kupiłem sobie 6310i. Znalazłem egzemplarz w stanie idealnym, nigdy nie rozkręcany, nie kombinowany, ze wszystkimi papierami itd. Mimo to, kupiłem sobie nowy korpus, obudowę i baterię (wszystko oczywiście oryginalne). I wiecie co? Cieszę się jak małe dziecko. Lepszego telefonu świat nie widział i nigdy nie zobaczy. Anthony
|
|
Anthony jeśli chodzi o 6310i to naprawde są to dobre telefony,ale wracając do v3 to moja panna szuka tylko telefonu do dzwonienia bo nie lubi pozostałych gadżetów(mp3,aparat)głównie jej chodzi o wygląd tego telefonu...Mysle,że za 500-530zł powinienem znalezc nówke v3 no,ale jak do tej pory to tylko spotakłem uzywaki od 400 do nawet 500zł.W Sympati powiedzieli mi,że bywaja v3 z Orange nówki,ale to żadkość i cena około 5 stówek to samo powiedzieli mi w tym komise koło 4 plus co ma jakis Zambrowiak,ale juz od dwóch tygodni tam dzwonie i nic...A jesli chodzi o allegro to są nówki,ale z przygodami:papiery spaliła teśćiowa,papiery zgineły podczas przeprowadzki,Brak paragonu,albo najzabawniejsze dla mnie to "gwarancja czysta nie wypisana!!!!Nie wiem czy Ci ludzie są tak naiwni,czy kogoś chca zrobić w jajko,że wierza w takie bajki,że jak mu sie fon popsuje to se wypisze gawrancje,ze telefon kupił tydzień temu i bedzie miał gwarancje na dwa lata!Każdy telefon sprzedany w salonie jest rejestrowany do kompa i nie ma szans z kombinowaniem daty zakupu fonu.A jesli chodzi o paragon to mam znajomego w salonie Orange i on mi powiedział.że motorola czasmi przyjmie fon na gwarancje bez paragonu a co do Nokii to,że ten numer nie przejdzie musi byc paragon,faktura ewentualnie kopia faktury.Chyba mi przyjdzie nie długo stanać pod salonem Orange i pytać ludzi kto bierze v3 i chce mi ja od razu sprzedać!
|
|
No to weś na abonament w orange i wszysto będzie jasne.
|
|
Moja panna ma juz abonament i zdezelowanego samsunga X480...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |