Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS Łomża vs. Polonia Warszawa |
Ostatni mecz ŁKSu 'u siebie' , kolejny będzie już na wyjeździe do Opola na Odrę. Bardzo ważny mecz, zwłaszcza teraz, gdy ŁKS w sobotę odniósł pierwsze zwycięstwo, powinniśmy w Grajewie stawić się w jak największej liczbie i wspomóc naszych piłkarzy mocnym dopingiem. Niech by tak każdy kto choć raz był w Grajewie wziął w sobotę ze sobą jedną lub dwie znajome osoby, niech by każdy namówił brata, siostre , ojca, matke, sąsiada, sąsiadkę, kolegę z pracy, a zapełnimy całą trybunę. Pokażmy, że Łomża potrafi dopingować swój ukochany klub, zwłaszcza, że zdobył cenne 3 punkty i chociażby za to powinnismy im wszyscy podziękować. Liczę na wszystkich fanatyków, sympatyków, że 4 listopada nie zawiodą naszego ŁKSu i wszyscy razem będą głośno dopingować przez całe 90min.! Więcej informacji co do wyjazdu: http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?p=18828#18828 Do zobaczenia w sobotę na Pl.Niepodległości! Wszyscy w barwach!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS Łomża vs. Polonia Warszawa |
Slyszalem ze mecz z Polonia ma odbyc sie juz w Łomży?!?!?! ale czy to jest prawda tego nie wiem ...
|
|
Na stadionie w Łomży to możemy na razie zagrać z Polonią w paintballa. Kibice Polonii zapowiadają, że będzie ich wiecej niż kibiców ŁkSu, więc wszyscy w sobotę do Grajewa!!!
|
|
Wszyscy Do Grajewa ! !!! Trzeba Pokazać Kto Tu Rządzi ! !!!.
|
|
pokażemy engelowi na co zamienił nasz ŁKS
|
|
engel juz nie jest trenerem..ale do grajewa trzeba jechac!!! ____ ^_^
|
|
Atrakcyjny przeciwnik, ostatni mecz, obecnosc kibicicow z Warszawy, no i podziekowanie za pierwsza wygrana ŁKS-u to tylko niektore z powodow dla ktorych kazdy szanujacy sie Łomżynski kibic powinien wybrac sie do Grajewa. Wszyscy spotkamy sie na dworcu...=) ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
http://www.lks.elomza.pl/polonia.gif jedziemy jedziemy jedziemy!!!
|
|
Ja nie jadę,ale i tak będę kibicowała=)
|
|
pamiętajcie w sobotę o szalu bo na dworzu piździ z lekka
|
|
Wszyscy zachecają aby jechac a nikt nie chce kupic biletu na mecz za 15zł na sektor c (zadaszona). Ja oczywiście jade bilety mam juz kupione :D
|
|
samsing a już dokumenty odzyskałeś?? A do tematu.....chętnie pojade....ale czy do soboty wyzdrowieje???
|
|
|
|
dokumenty wzrócił mi pewien pan a ze jeden bilet mi został chce go sprzedac. Na mecz jade z kolega:D
|
|
podbijam! JEDZIEMY WSZYSCY!!! NAMAWIAJCIE ZNAJOMYCH :) (ja namowilem kolezanke)
|
|
Ja biorę kumpla i jedziemy autobanem ;)) Dozobaczenia na meczu!
|
|
Podbijam. Jedziemy ostro z krawaciarzami !!!
|
|
narazie jest 0:0
|
|
1;0
|