Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezent na urodziny dla mamy |
Witam, chciałabym sprawić mamie wyjątkowy prezent na urodziny.ok 50lat. Czy orientuje się ktoś lub mógłby polecić jakiś fajne usługi kosmetyczne, lub jakieś inne w których można miło spędzić czas i się zrelaksować, typu. masaże, itd. Jestem gotowa na wszelkie różne propozycje, promocje, oferty lub usługi na terenie województwa podlaskiego. Bardzo dziękuję z góry :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezent na urodziny dla mamy |
Ok 50 lat? To nie masz pojęcia ile mama ma lat? To wrzuć już ten link;) Kasia..
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane stefannowak
|
|
Kasia. tak..w przybliżeniu ok. 50 lat ! a po co Tobie konkretnie wiedzieć wiek...chcesz mi pokazać/sprzedać jakąś piękna kartkę urodzinową Twojego autorstwa z pięknie wymalowanymi cyferkami na papierze czy o co chodzi??
|
|
@stefannowak szukając ciekawych ofert dla Łomży na grouponie nie znalazłam nic dla Łomży...gdzie mogę znaleźć mniej więcej takie oferty?? jakieś podpowiedzi mądrych ludzi...nie potrzebuję hejtowania.. szukam ciekawego prezentu dla mamy..TYLKO
|
|
Mnie wiek Twojej mamy do niczego nie jest potrzebny. Nic ciekawego nie znalazłaś w naszej Łomży, nawet z usług kosmetycznych? Cosmeo ma zawsze cos fajnego.. Kasia..
|
|
Kaśka , węsz dalej, suko trzymaj ślad :)
|
|
W Tesco masz kosze z kawą czekolady itd do 100zł zależy jeszcze jaki.
|
|
Wibrator sprawdzonej firmy .
|
|
jeniec ale musisz być typowym debilem... pisząc takie teksty o kobiecie która nawet nie wiesz co przeszła w swoim życiu...po prosty zal
|
|
to kiego chvja zakładasz głupi temat
|
|
assan, pedałku z ulicy Księcia Janusza 2 znów cię młodzieńcze ryj swędzi czy szukasz ch..a do dvpy ?
|
|
Synku, byłeś ostatnio w kościele, znów będziesz płakał, że mamusia ci dokucza :) Pazerność czarnych Autor: assan18 (---.elomza.pl) Data: 17-08-18 21:53 ... Ja np. mam problemy w domu że nie chodzę do kościoła w każdą niedziele są docinki pod moim adresem od rodziny. https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=791153&t=791138
|
|
Kup mamie szafę...
|
|
Daj spokój z tą rozsądną ceną . Już na psy zeszli skoro płacą trollom by ich zachwalali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |