Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poznańska z Fabryczną |
Zgodnie z informacją podaną przez "CZ" na 4lomza, oficjalnie otwarto 2 km odcinekdrogi ul Poznańskiej pomiędzy ul. Wojska Polskiego i Fabryczną (szok), aż zajrzałem do aktualnej mapki miasta, na strony internetowe z nawigem satelitarnym no i ni jak. Fabryczna ma tyle samego wspólnego z Poznańską jak Kazańska z Piekną. Panie "CZ" jak piszemy to piszmy z głową, a nie głową po klawiaturze. Ludzie patrzą. A tak szczerze - nie patrzyłem po mapach i nawigach, ja Łomżę znam i takie ulice jak Poznańska, Wojska Polskiego, Fabryczna znam z autopsji. A tak nawiasem powiedz mi Panie CZ, gdzie jest ul. Kanalna w Łomży. ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poznańska z Fabryczną |
Chyba tam gdzie mieszka najwięcej kanalji.
|
|
kanalna jest jak idziesz od ronda Piękna skręcaszw prawo i za pierwszym blokiem na wiejskiej jest ulica Kanalna
|
|
kanalna jest jak idziesz od ronda Piękna skręcaszw prawo i za pierwszym blokiem na wiejskiej jest ulica Kanalna
|
|
kiedys na kanalnej lubiński miał wytwórnię lodów
|
|
BRAWO są tu jeszcze łomżyniacy, pan "CZ" nie załapał, zapraszam na wycieczkę po Łomży Pana CZ i pokaże Panu ul. Wojska Polskiego, może nie tak śliczna jak połączenie Poznańskiej z ul. Fabryczną, ale biegnie koło parku. Ul. Kanalna nie pochodzi od kanalii, a ni też od kanałów. I tu drodzy Państwo z Rembelina, skąd tak dziwna nazwa? ściemka wszystkim
|
|
A kto wie gdzie jest ulica Tkacka?
|
|
Ja bardzo dobrze wiem gdzie jest ulica tkacka bo blisko niej mieszkam :D
|