poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gielczyn i pilłka nożna

Gmina Łomża, a konkretnie pan A. Frączek organizuje w Giełczynie mecze piłki nożnej. I bardzo dobrze, sportu nigdy za wiele. Ale przy okazji zafundowano mieszkańcom śmietnik, po każdym meczu jest coraz więcej pobitych butelek, plastikowych butelek, pudełek po pizzy a nawet butów. Nie jestem w stanie zrozumieć młodych ludzi, którzy robią śmietnik tam gdzie stoją i siedzą, ale równiez nie rozumiem głównego organizatora, który nie zadbał nawet o to aby postawić tam jakiekolwiek kosze czy zadbać o sprzątnięcie terenu po meczu. Główny organizator startuje ponoć na jakieś urzędowe stanowisko w Giełczynie. Pointa nasuwa się sama - Boże chroń nas przed takimi gospodarzami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gielczyn i pilłka nożna

A gdzie jest Giełczyn ? <hahaha>

Ja tam żadnych śmieci nie widzę, a jak Ci to przeszkadza to idz do gminy i powiedz żeby postawili tam kosz na smieci i problemu nie będzie!!!

OOOO widzę, że komuś przeszkadza, że młodzież ma gdzie piłę pokopać... pewnie byś wolał żeby ci gmina dała kawałek tego terenu i se byś kartofelki posadził co? Jak tak bardzo śmieci ci przeszkadzają to weź szpadelek, wiadereczko i se posprzątaj <tylko bez przerzucania za ogrodzenie...> Hehe widzę, że niektórzy osobnicy z polskiej wsi jeszcze nie dorośli do kultury no i przede wszystkim do piłki!

zenek.....tu nie chodzi o dzieci które sobie chcą pograć....lecz śmieci które one zostawiają....jak by kazdy wyrzucał śmieci na dwór...przed siebie to świat był by jednym wielkim śmieciem(choć i tak jest;))

zenek, czytaj ze zrozumieniem, w ktorym miejscu napisalam, ze przeszkadza mi to, ze sobie dzieci pilke pokopia? a po drugie, kazdy z nas powinien wykonywac to, co do niego nalezy...w jednym masz chyba racje, w koncu posprzatam te nieszczesne smieci bo chyba nie doczekam sie, zeby zrobili to organizatorzy

człowieku przyznaj sie ze nie interesuje cie to ze tam są śmieci (pokaż mi wioske w gminie która jest mniej zaniedbana itd.) tylko szukasz zaczepki, zeby "skompromitowac" Frączka bo zbliżaja sie wybory i ten kandydat ma duze szanse na wygraną, atobie to najprawdopodobniej nie odpowiada. A poza wszystkim zeby bym zainteresowany zawodami ktore sie w Giełczynie odbywają to wiedzialbys ze to nie jest jakies sobie zwykłe kopanie piłki, ale tam jest naprawde wysoki poziom jak na warunki krote tutaj sa!!!

szanowny zawodniku, dlaczego dorabiasz ideologie do zwyklego stwierdzenia, ze nikt nie sprzata po meczach? jedynie stwierdzilam fakt, a chec skompromitowania kogokolwiek jest mi jak najbardziej daleka, nie jestem zaangazowana w wybory, chcialabym zeby wygral nalepszy, jezeli jest nim pan Fraczek to zyczylabym sobie zeby wygral, natomiast musisz przyznac, ze teren dookola boiska jest smietnikiem, i tylko to mialam na wzgledzie piszac ten post...a moze pojdziemy tam razem z workami plastikowymi i sprzatniemy? masz ochote?:)

zawodnik masz rację. garsoniera chcesz skompromitowac p. Frączka. Akurat 2 tygodnie przed wyborami zauważyłaś ten śmietnik, hehe dobre!!!!

Czepiacie się, przecież jeśli macie zamiar głosować na tego człowieka lub jest Waszym znajomym, to i tak będziecie na niego głosować, więc co za problem. A z tymi śmieciami to akurat prawda, bo wiem z pierwszej ręki, jak tam grają i co zostaje po takim meczu. Więc darujcie sobie i nie piszcie bzdet, że ktoś chce komuś zepsuć opinie czy przeszkadzać w startowaniu w wyborach. Żal ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org