poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
halloween!!!!!!!!

zapraszam na impreze
http://www.clubbing.podlasie.pl/forum/viewtopic.php?t=518

LAST NIGHT A DJ SAVED MY LIFE

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: halloween!!!!!!!!

Tak ...moda na to swieto przyszla tez do Polski.W USA to glupi Amerykanie juz dwa miesiace przed halloween ozdabiaja domy ;/ ostatnio widzialam nawet sztuczna przyozdobiona choinke....

Wiatm . YERK jak mozesz to napisz cos wiecej na ten temat NP. co dokladniej bedzie organizowane czy jakies szczegulne atrakcje w tym klubie będą a nie odrazu podajesz link i nie wiadomo o co chodzi.

pozdrawiam.

(do kumatych świat należy)

Uwaga zmiana terminu na 31.10.2006 \
Pozdrawiam

Atrakcja bedzie jak przyjdziesz
Pozdrawiam!

Ciekawe ile jeszcze kretyńskich, amerykańskich obyczajów (i filmów) przywlecze się jeszcze się do Polski. Coraz bardziej wierzę we wspólnotę duchową Polaków i Amerykanów z powodu wspólnego, małpiego przodka (od tej najgłupszej pra-małpy w stadzie). Nasze stre tradycje czemuś służyły , a te idiotyzmy są tylko dowodem tej "wspólnoty".

Zbych

Zbych,nie rozumiem czemu się irytujesz? Tak to już jest,że "jeden woli ogórki,a drugi ogrodnika córki" :) Jeśli ktoś lubi nową obyczajowość,dobrze się przy tym bawiąc,a co więcej nikomu nie szkodząc,to niech mu pójdzie na zdrowie.
Z resztą,stanowi to tło dla Twojej normalności (o ile można tak to ująć?) więc może lepiej doceń to troszkę? :)
Pozdrawiam

Zgadzam się z Tobą Zbychu. Nasze rodzime tradycje zanikają gdzieś w natłoku nowych, nic nie wartych, sztucznie tworzonych... Nikt o większości już nie pamięta ,nie kultywuje. Jakie to przykre ,że zanika nasza tradycja. Niedługo w Stanach Święto Indyka-może i ten zwyczaj przejmiemy!? A co tam! Zawsze to kolejny dzień do świętowania!

G a z e l a

to nie chodzi o jakąś tam tradycje czy małpowanie jej tylko o zabawę i robienie na tym pieniędzy nie rozumiem wszystkich sceptyków nie maja argumentów przeciw tylko jakieś tam gadanie a nasze tradycje ? dożynki matki siewnej matki jakiej tam rocznica wojny powstania odpusty wielkanoc no super powody do tego żeby zrobić imprezę heheheheh dajcie spokój przyjdźcie i zobaczcie jak sie ludzie bawią jak ktoś ma ochotę obejrzeć galerie z poprzedniego roku zapraszam.

http://www.clubbing.podlasie.pl/galeria/thumbnails.php?album=7

A drzewa będą i gałęzie? Bo po czym bedą skakac przy tej zabawie... a bananów nie zabraknie chociaż? Irytuje mnie to dlatego, że - choc nie jestem przeciwny dobrej zabawie- ale czy powód jej zorganizowania musi być zaimportowaną durnotą? Czy nie macie własnych, oryginalnych pomysłów?

Zbych

np?

np?

hahaha ***** na groby a nie na impreze

http://img479.imageshack.us/img479/9464/av134493su.gif

U nas są to przepiękne nastrojowe święta , w okresie których jesteśmy myslami z naszymi bliskimi którzy już odeszli. Ale można też inaczej... Grunt to robić kasę na wszystkim.

Czy ktoS wie na temat kandydata p.Chludzińskiego Dariusza?O ile wiem to jest młody szczaw ,który nie ma pojęcia o życiu.

pytanie

Czy ktoS wie na temat kandydata p.Chludzińskiego Dariusza?O ile wiem to jest młody szczaw ,który nie ma pojęcia o życiu.

pytanie do....

chludziński

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org