Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biuro notarialne - jakie? |
Witajcie! Przepraszam za takie niekonwencjonalne pytanie, ale jest to dla mnie ważne: polecicie zaufaną kancelarię notarialną, której mogę powierzyć pieniądze na przechowanie? Z góry wielkie dzięki za pomoc i wyrozumiałość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biuro notarialne - jakie? |
Ja ci mogę przechować za darmo
|
|
Clemu musisz wiedzieć że pieniądze notariusz może przyjąć w depozyt tylko wtedy, gdy ma to związek z dokonywaną w jego kancelarii czynnością notarialną w twojej sprawie. Dla przechowywania pieniędzy złożonych do depozytu notariusz prowadzi specjalne konto bankowe ale notariusz może na to czynność wyrazić zgodę, lub odmówić przyjęcia depozytu. ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
Sam sobie odpowiadasz? :D Dobry jesteś wariat ale wariatom nie ufam i z tej kancelarii bym nie skorzystał. A co do poleceń to warto popytać znajomych
|
|
techkarol łapie komentarze by się uwiarygodnić jak zacznie wrzucać linki hahahahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |