Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stolarz Śniadowo |
Witam czy w Śniadowie jest więcej niż jeden stolarz pan Tyszka? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stolarz Śniadowo |
Witam, jest jeszcze kilku.
|
|
Ale Tyszka najlepszy i najtańszy
|
|
Hehe reklama znowu.
|
|
Nie reklama, fanka bociania ciągle pisze głupoty :D ;) A tam w Sniadowie nie ma końca go zapytać? Tam przecież wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą :P
|
|
Nie przepraszam bardzo żadna reklama.Widzę że na tym forum już o nic normalnie zapytać nie można. Bo albo wyśmiewane albo oskarżenia o reklamę. Zwyczajnie kobieta się pyta ,a odpowiedzi jak zwykle. Pozdrawiam
|
|
zadzwoń do mojego męża i nie szukaj w Śniadowie tylko w okolicach.
|
|
Robił trumnę dla cioci mojego szwagra dosłownie za grosze i na dodatek cały czas płakał tak mu kobieciny było szkoda, teraz mało już jest takich rzemieślników.
|
|
To dajcie namiary na dobrego stolarza. Pozdrawiam
|
|
Nie reklama, fanka bociania ciągle pisze głupoty :D ;) A tam w Śniadowie nie ma kogo zapytać? Tam przecież wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą :P Tam pytaj a nie w Łomży :D
|
|
Głupio podchodzisz do sprawy. Musi być ze Śniadowa lub okolic a nie np. z Łomży, Ostrołęki lub Zambrowa ? Po pierwsze zależy co chcesz robić i z czego to ma być. Kumam, że żaden znajomy ostatnio nic nie robił i nikt nie może ci nic polecić. A więc poszukaj w ogłoszeniach i na necie : stolarz Łomża ... ... i tak już ryzykujesz nie widząc wcześniej roboty, tego niby ze Śniadowa . Niekoniecznie zawsze jest tak, że stolarz z małej wsi/gminy musi być tańszy od tego z centrum np. Łomży . Masz jakiś projekt, albo koncepcję ? Jak nie , to każdy stolarz ci doradzi . Wstępnie naszkicuj sobie co chcesz z uwzględnionymi orientacyjnymi wymiarami. Pamiętaj ZAWSZE porównuj to samo , czyli nie tylko sam projekt ale i WAŻNE z jakiego materiału (... zakładam u ciebie płytę , nie lite np.dębowe, mahoniowe ) - najlepiej, jak np. w hurtowni Okleina lub ta za Prymą wybierzesz konkretny model , spiszesz numer katalogowy i podasz stolarzowi, że właśnie z tego ty chcesz - ceny płyt mogą się różnić podwójnie i potrójnie w m2. a to zasadniczo rzutuje na ogólną cenę. Płyta zwykła, akrylowa etc. Ważne są też i okucia, akcesoria szczególnie kuchenne (... zawiasy, teleskopy do półek itp.) - dowiesz się w hurtowni. - tu też ważne ustalić jakiej firmy chce ci dać stolarz - najtańszą chińszczyznę czy półka wyżej , a ceny też różne. W przypadku kuchni jest to bardzo istotne i kosztowne. W Łomży pojeździj po zakładach stolarskich , porównaj ceny. Po wstępnym rozeznaniu każdy stolarz , (... jak zamówienie będzie tego warte) pojedzie i na najdalszą wieś . Sam wtedy już zrobi dokładne pomiary. Po wykonaniu mebli, każdy stolarz przywiezie ci to na miejsce i wraz ze swoją ekipą dokona montażu. Summa summarum zawsze zacznij najpierw od rozeznania w hurtowni. ps: polecam p. Olender ma zakład na Nowogrodzkiej , solidny, dokładny, słowny i w porównaniu do kilku sprawdzonych zakładów stolarskich - stosunkowo tani. Sama porównasz oferty, np. za dużą kuchnię w domu jednorodzinnym cena u takiego jednego w Konarzycach była o 70% większa, a u drugiego na Wojska Polskiego aż 110% więcej . Jak z litego drewna - stolarz Lewicki z ul. Meblowej .
|
|
Wiem Olender robił mi kuchnię i pokój jest naprawdę dobry ,ale ma dużo zamówień i trzeba czekać przeszło 3 msc.Widziałam na zdjęciach przedpokój i dostałam odpowiedź że to wykonał stolarz ze śniadowa stąd moje pytanie czy w śniadowie jest więcej niż jeden stolarz pan Tyszka. Pozdrawiam
|
|
Tyszka to chyba ten za Strażą Pożarną , jadąc do cmentarza, jest i drugi , na tzw. działkach , osiedle nowych domów jednorodzinnych ( na wysokości bloku ) .
|
|
Jest tam stolarz. Można go polecić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |