wtorek, 22 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pamietacie Co Zajkowski pisal na stronie kibiców ??

Ze nie ma zamiaru startowac w wyborach i takie rozne bzdury a teraz co ??
Wszedzie wiszą jego plakaty hehe
Widac Panie Zajkowski jaki Pan Prawdomowny !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pamietacie Co Zajkowski pisal na stronie kibiców ??

Czy z laski swojej moglbys sie odczepic od czlowieka ktory tyle zrobil dla lks-u ,,,, zazdroscisz mu ze ma pieniadze i chce je wydac ??? a tak nawiasem mowiac to bylby lepszy od pana (?)brzezinskiego !!!!!!!!

mario

Shimmy zgadzam sie z tobą w 100 % co innego mówił kiedyś a co do lomzanina to sobie przypomnij dlaczego nie ma teraz radia któremu p. zajkowski dyrektorował ? ktoś nie bez kozery wypisuje na jego plakatach twórcy długu łks

Popierwsze ja do nikogo sie nie przyczepiłem!!
Po drugie to przypomnij mi co on zrobił dla ŁKS-u po za gigantycznym długiem ??
Po trzecie z szacunku dla klubu nazwe pisz z dużych liter!!

ŁKS II w zaległym meczu pokonał Narew Choroszcz 11:0 (ŁKS zagrał II-ligowym składem)

Panowie , to co piszecie to jedna wielka zenada !!! a co do dlugu to powinienes byc bardziej zorientowany - miasto mialo pomoc i co ??? a co do plakatow - wielka zenada !!! dla mnie polityczna roszada panow z ratusza !!! kto moze sie mylic ? tylko ten kto sie nie zna na sprawie !!! jak mozna mylic roberta piorunka z Jackiem piorunkiem ???????????? wiec wierzcie dalej PLAKATOM ,,,,,,,,,, paranoja !!! a ty shimmy nie mow mi jak mam pisac o klubie w ktorym spedzilem 7 moich malolackich lat - back off !!!

mario

wybaczcie ale nie moge wiecej udawac !!! chcialem zeby ujawnili sie poplecznicy zajkowskiego !!! a tu nic !!! ja tez mam oczy i pamiec - wiem co zajkowski zrobil i co obiecywal !!! prawdziwy kupiec , ktory szuka jelenia !!! tylko on sam nie wie ze to on jest posmiewiskiem calej LOMZY !!! BADZ PAN HONOROWY I DOTRZYMUJ OBIETNIC !!! zamiast wydawac kase na wybory oddaj ja pan dla KLUBU !!!!!!

mario

lomzanin widzsz wkoncu przyznales mi racje !!!
i nie tylko mi bo mysle ze wielu ludzi ma podobne zdanie jak my

Panie Zajkowski a moze by Pan udzielil nam w tej sprawie jakiejs odpowiedzi dlaczego nas Pan wtedy oklamywal i czemu wygadywal Pan te wszystkie brednie ?? Kiedys Pana podziwialem za to ze byl Pan jednym z niewielu ktory informowal nas o biezacych sprawach w klubi itp.
Teraz Pan jest tak jak wszyscy politycy tak samo Pan kłamie aby tylko na Pana zagłosowali KONIEC WIECEJ NA TEN TEMAT SIE NIE WYPOWIADAM !!!

Na tym forum już poruszałem temat kandydatury p. Zajkowskiego. Na mój zarzut, sformułowany podobnie jak uczynił to Shimmy p. Zajkowski udzielił odpowiedzi, w której stwierdził, że jego wypowiedzi dot. "niekandydowania" dotyczyły jedynie ratusza, a nie sejmiku wojewódzkiego.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Takie tanie obrzucanie błotem powinno się znajdować na forum polityka

Zajkowski zawsze był i pozostanie kłamcą i hipokrytą! Myślę, że wiele, wiele (...) osób przyzna mi rację.

łomżan nie można.Jeden,, lejwoda,, , a drugi lubi wypić.

Drogi Shimmy ...

Ja już pisałem na tym forum o tym ,iż publicznie zadeklarowałem że nie będę startował w wyborach na urząd prezydenta i o ile pamiętam na radnego miejskiego. Wiec nikogo nie okłamałem , ale dalej idąc jesli nie odpowiada Tobie moja osoba to zagłosuj na inną , najwazniejsze aby ludzie poszli do wyborów.

Pozdrawiam serdecznie i proszę o troche mniej napastliowści , choć jak znam życie to od pewnych osób mogę spodziewać się najgorszego ...

miłego dnia

Panie Macieju znalazlem Pana wypowiedz gdzie powiedzial pan tak

''Jeśli chodzi o wątek polityki , to ona mnie nie interesuję, jestem przedsiębiorcą i to co lubię robić to pracować na rzecz gospodarki. W biznesie są czytelne reguły i to jest ok."

I według mnie mówi Pan tu o ogóle polityki ze ona Pana wogle nie interesuje a nie tylko o kandydowaniu na radnego miejskiego !!

Ciekawy jestem dlaczego ten wątek tak szybko wypadł z głownej strony Forum ?

Jaro

jarek122 pewnie komuś nie odpowiada !!

Drogi Shimmy ...

Jesli już jesteś tak dokładny w cytowaniu ,to napiszę ci o swojej motywacji do startu w tych wyborach. W latach 2007-2013 będzie bardzo dużo pieniędzy dotyczący obszaru rozwoju biznesu. Uważam że warto być tam gdzie ten podział nastepuję , tak aby nasi przedsiebiocy mieli bezpośredni kontakt z Urzedem Marszałkowskim. Po drugie moja praca na rzecz ŁKS-u w ostatnich dwóch latach uświadomiła mi jak mocno niedoinwestowany jest obaszar sportu. Po trzecie , uważam że dobrzy radni w sejmiku województwa wzmocnią pozycję Łomży w uzyskiwaniu kolejnych funduszy nie tylko na modernizację stadionu czy infrasktrukturę ale także na pozostałe ważne segmenty życia w Łomży i okolicach.

Jesli uważasz że jestem złym kandydatem to Twoja sprawa , Twoja decyzja. Mam pytanie kto jest Twoim kandydatem do sejmiku ... ?

kiełbasa wyborcza

Jak by Pan uważnie przeczytał to mnie nie obchodzi żadna motywacja Pana tylko czemu okłamywał i mówił że nie ma zamiaru startować !!

Drogi Shimmy ... nikogo nie okłamałem, nigdy nie powiedziałem że do sejmiku nie będę kandydował , choć prawdą jest że zdecydowałem sie dość późno...

A kogo popiersz do sejmiku , bez urazy jest kilku kandydatów wiec tylko mnie krytykujesz dla krytykowania ?

Shimmy
Gdzie jest ta wypowieź Zajkowskiego, bo jeśli to naprawdę powiedział to oznacza ,że nas zwyczajnie okłamał.

Jaro

Shimmy
Jeszcze jedno
Wrzuć ten wątek jeszcze raz na główną stronę.

Jaro

jarek122 to jest w temacie ŁKS-Przyszłość klubu przeczytaj uważnie wszystkie jego wypowiedzi !!!

Re: ŁKS - przyszłość Klubu
Autor: Maciej Zajkowski (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 24-05-06 13:10

Witam zdenerwowanego Pan SiaRa. Szkoda tych nerwów. Nie jestem przyspawany do funkcji viceprezesa ŁKS-u i jesli to pomoże Klubowi to mogę odejść.

Do pracy w Zarządzie zaprosił mnie Prezes Józef Kosiorek i wraz z kilkoma innymi osobami staralismy się stworzyć w Klubie coś dobrego. Dzisiaj jak czytam niektóre wypowiedzi jest mi przykro że nie potrafimy cieszyć się z wielkiego sukcesu Klubu i to w 80-lecie jego istnienia.

Jeśli chodzi o wątek polityki , to ona mnie nie interesuję, jestem przedsiębiorcą i to co lubię robić to pracować na rzecz gospodarki. W biznesie są czytelne reguły i to jest ok.

Jeśli chodzi o ocenę przez kibiców, każdy dostaje na co zasłużył. Ja nie oczekuję laurów i podziękowań. Najwazniejsze że nasze druzyny młodzieżowe pokazały kto jest w Europie najlepszy. Na 48 druzyn z całej Europy zajelismy II i III miejsce , najwazniejsze jest to że po raz pierwszy wchodzimy do II ligi / zaplecza Ekstraklasy / , a dalej wszystko zależy od Nas.

Proszę wyrzucić uprzedzenia do mojej osoby i Zarządu a świat od razu będzie piękniejszy. Miłego dnia ;-)

Dokłądnie jest to ta wypowiedz !!
jaro122 pozdrawiam !!!

Widze ze pan zajkowski zaniemowil !!! co sie stalo drogi kupczyku ??? WSTYD czy HANBA ??? prosze o odpowiedz ! a moze szukasz pan porady zeby znowu sie nie ZBLAZNIC !!!

mario

No to mamy jasność.
Pan Zajkowski kłamał.
Jeśli kłamie się na początku politycznej drogi to końcowy efekt można błyskawicznie przewidzieć.
Poza tym w opisie swojej osoby , p. Zajkowski coś próbuje ściemniać

Jaro

Drogi łomżaninie ...

Po co te nerwy , wyraźnie napisałem " praca na rzecz gospodarki " , pewnie wiesz co to jest Urząd Marszałkowski i jego funkcja w przyszłych latach ( 2007 -2013 )....

Wiem , pewnym osobom w miescie nie pasuje to że startuje w wyborach - no to przepraszam , tylko jedno zdanie ; na szczeście to nie wy decydujecie o tym czy będę mógł pracować na rzacz ziemi łomżyńskiej tylko wyborcy.

A ogolnie , to raczej piszcie o dobrych cechach kandydatów i tym samym zdobywacie dal nich ( lub dla siebie) dodatkowe punkty...

Pytanie do lomżanina i jarka22 - kogo popieracie do sejmiku ...?

Kłamie pan, dlatego pana na pewno nie poprę.
Ale może przekona pan innych.
Proszę napisać o swoich sukcesach, skąd pan się wywodzi. jaki jest pana stosunek do aborcji i eutanazji, kary śmierci, czy rodzina pańskim zdaniem jest podstawową komórką organizacji społeczestwa,czy jest pan szczęśliwym ojcem i mężem,czy jest pan liberałem i dlaczego.
I jeszce jedno pytanie gdzie i jaką kończył pan szkołę średnią.

Jaro

Panie Zajkowski,
może Pan sobie nie zdaje sprawy, ale to my - mieszkańcy tego miasta, a zarazem forumowicze - jesteśmy wyborcami.

Może jakiś komentarz?? :-)

Coz to panie zajkowski - probuje pan przekupstwa na tak malym poziomie , mam nadzieje ze nie !!! ? jednego moze byc pan pewien ze my poprzemy kazdego innego ale napewno nie klamczuszka ktorym sie pan okazal !!! WYBORCY TO MY !!! i nas nikt nie przekupi i zaglosujemy na odpowiednia osobe !!! ...... p.s. zla wiadomosc ! mam tylko dzis 6 glosow przeciwko panu !!!

mario

Drogi demeter... pisząc o tych "wy" miałem na mysli osoby które sa przeciwne mojemu startowi / znam je / a nie o wyborcach czy forumowiczach.

Z całym szacunkiem łomżanin nawet boisz sie przyznać na kogo zagłosujesz / no i te 6 głosów też /, widzsz wybory to nie konkurs pieknosci tylko wybór osób które mają reprezentować społeczeństwo w ważnych sprawach w moim przypadku w Sejmiku. Ja idąc do wyborów mówię "chcę być radnym" i coś zrobić , niektórzy jednak " muszą być" , i tu jest zasadnicza różnica. Podchodzę do mojej pierwszej kampanii wyborczej pozytywnie , i już teraz wiem że jest to duże doświadczenie na przyszłość. Mam dużo spotkań z wyborcami i wiem jedno wielu z nich bardzo mi pomaga - już dzisiaj wielkie dzięki.

Zapraszam 12 listopada do urn ...

A teraz , proszę o odpowiedź na moje pytania

Jaro

Bzdurne pytania nie mające nic wspólnego z funkcją do jakiej kandyduje P. Maciej. Słuszniejsze pytania to te o sprawy leżące w kompetencjach Sejmiku .Jarek122 to jakiś nowy twór wyborczy , parę bieżących postów , wcześniej tu nie widywany. P. Maciej to młodość , a zarazem doświadczenie , dynamika i chęć działania publicznego. Mam sporo znajomych którzy Go poprą , ja też.

Panie Macieju
Które z moich pytań boli Pana najbardziej.
Wyborcy nie są maszynami do głosowania.Chcą znać dokonania i życiorysy kandydatów. Rozumiem, że może nie mieć pan zdania w sprawach światopogłądowych ale swój życiorys powinien pan znać.

Jaro

ZENADA I OBLUDA - same KLAMSTWA !!!!!!!!!!!!!!

mario

Radnymi,prezydentami miast,itd...powinni być ludzie absolutnie nieskazitelnie czyści pod względem moralnym.Ludzie,którzy osiągneli sukces i którzy chcą ten sukces dzielić ze społeczeństwem.Przecież polityka to dobro ogólne...Dlatego szanujcie swoich wyborców,a przede wszystkim spełniajcie swoje obietnice przedwyborcze!
Wyborcy i tak to zweryfikują podczas następnych wyborów.

Pozdrawiam=)

Masz rację Sasza dlatego proszę pana Zajkowskiego aby odpowiedział na zadane pytania zanim zrobią to za niego inni.

Jaro

smieszny jest !

...Jeśli musisz w coś uwierzyc, uwierz w miłosc...

Dziękuje autochton .... Pewnię bym odpowiedział na pytania Pana jarka122 , tylko tak się składa że jego nie obchodzi to co moge zrobic dla ziemi łomżyńskiej, bo wyraźnie napisał że mnie nie popiera ...

Wiec po co Panie jarku122 panu te informacje , ktoś Panu kazał pytać ???

Proszę odwaznie się przedstawić i odwaznie napisac o dobrych kandydatach do sejmiku , chyba że najwazniejsze jest mówienie o kimś źle.

I jeszczo jedno proszę się zastanowić nad tym co Pan pisze...

Miłego wieczoru i trochę optymizmu na przyszłość. Jeśli chcę się Pan ze mną spotkać to zapraszam ...

Niech Pan odpowie proszę na moje pytania.
Zapewniam pana ,że nad kazdym się zastanowiłem.
Czy tak trudno jest powiedzieć wyborcom skąd pan się wywodzi, jaki jest pański pogląd , w tym wypadku na rodzinę czy jaką skończył pan szkołę.
To podstawowa wiedza jaką chciałby posiadać potencjalny wyborca.
Jak to będzie wiedział - przejdzie do pańskiego programu wyborczego.
O program mam zamiar również zapytać ,bo dotychczasowe pańskie wypowiedzi na temat spraw którymi zajmuje się Semik są przykładem dyletantstwa a to budzi we mnie niepokój, bo niech pan mi uwierzy zależy mi aby rządzili nami ludzie z doświadczeniem a nie tacy którzy chcą się na siłę wypromować i to w dodatku posługując się kłamstwem

Jaro

Tak jak Pan Zajkowski niekoniecznie jest moim kandydatem do sejmiku wojewódzkiego (chociaż nie wykluczam swojego poparcia, ot, po prostu nie widzę odpowiedniego człowieka), tak pytania zadawane przez jarka 122 uważam za bezsensowne. Nie w tych wyborach człowieku. Pytania należałoby postawić inaczej: jak ma Pan zamiar przeciwdziałać białostockiemu lobby w organie administracji, do jakiego Pan kandyduje, jak Pan widzi możliwość współpracy z reprezentantami Suwałk, co wg Pana jest priorytetem dla Łomży i okolicy itp. Ale jarka122 bardziej interesuje kwestia rodziny. Więc zadam pytanie jarkowi: jakie kompetencje wg Ciebie ma sejmik wojewódzki w dziedzinach, których Twoje pytania dotyczą?

Śmierdzi mi tu na odległość naszym szacownym 10-latkiem z ulicy Sadowej... A właściwie nie tyle nim samym, co jednym z jego podnóżków...

Aha, jeszcze jedno: jeśli to ma przynieść korzyść Mojemu Miastu, to P. Zajkowski czy też inna osoba, która zwycięży w nadchodzących wyborach, może wejść w pakt z samym Diabłem, ja problemu nie widzę.

Drogi Panie Sumo/malaha
Jescze raz powtarzam, że zajmiemy się kwestiami programu oraz taktyką
sprawowania mandatu w Sejmiku ,ale szanowny panie - dlaczego odbiera mi pan prawo do poznania kandydata - jego wykształcenia,pogłądów.
Ja potrafię odróżnić już hasła wyborcze od tego co rzeczywiście reprezentują kandydaci na radnych.
Proszę więc pana Macieja o odpowiedź.

Jaro

Czytając ten post odnoszę wrażenie, że zawiązał się komitet przeciwko Panu Zajkowskiemu. Same zarzuty i krytyka. Czy któryś z kontrkandydatów zlecił Wam oczernianie człowieka? Ktoś najwyraźniej bardzo boi się i czuje się zagrożony.
Do Jarek 122: Jeśli P. Zajkowski udzieli Ci odpowiedzi na nurtujące Ciebie pytania to i tak nie zmieni to Towjej opinii. Jesteś bowiem przeciwny jego osobie a nie poglądom. Zresztą tak samo jak pozostali.
A co do samych wyborów do sejmiku, to każdy kandydat ma takie same szanse. Ma swoich przeciwników i zwolenników. Ja akurat popieram kandydaturę Pana Macieja, bo jest przedsiębiorcą łomzyńskim i mam nadzieję, że nas Łomżyniakow nie zawiedzie. I wiem, że 6 głosów przeciwko niemu to i tak dużo mniej niż wszystkie głosy za i Panu Zajkowskiemu nie zaszkodzą. Osobiście nie zależałoby mi na poparciu osób takich jak tu się wypowiadają. Panie Macieju, niech Pan nie bierze do głowy takich komentarzy, a z drugiej strony czasem przyda się tez trochę krytyki chociaż nie zawsze słusznej.

Panie Macieju
Pod iloma nickami pan występuje.
Na pańskim miejscu opowiedziąlbym na te bardzo proste (mam nadzieję)
pytania i byśmy przeszli do spraw programowych.
Odwagi panie Maćku ludzie czytają i pewnie też już są ciekawi

Jaro

cos sie dzieje z panem zajkowskim !!! szuka adwokatow i innychdiablow !!!FACET - niech to do ciebie dojdzie ze jestes oszukaniec i loch , daj sobie luz i zajmij sie swoim biznesem - TU JESTES SPALONY , BO KAZDY CIE ZNA !!!!!!! . p .s . a ty sumo / malaha - jak cie nie interesuje odpowiedz to sie nie wtracaj ,,,, bo my czekamy na nia z niecierpliwoscia !!!!

mario

p.Maćku, osobiście nic do pana nie mam.Odnoszę jednak wrażenie że do polityki się pan nie nadaje.Sposob wypowiedzi , nerwowe reakcje swiadczą o tym że jako negocjator i reprezentant Łomzy moze pan w sejmiku nie podołać.
Na marginesie dodam że,, idac w politykę,, należy oczekiwć trudnych pytan, często też i w życie prywatne.
Mnie osobiście odpowiedzi na zadane panu tu pytania nie interesują, ale wyborcow nalęży szanować i odpowiedzi udzielać.

Powinien Pan odpowiedzieć na zadane pytania,choćby były one dla Pana niewygodne...
To przecież od nikogo innego,jak nie od wyborców zależy (być może) Pana przyszła kariera polityczna...

GDZIE SIE PODZIAL PAN ZAJKOWSKI - jarek 122 , chyba nie doczekamy sie odpowiedzi !!!!

mario

Witam, znam dobrze Maćka Zajkowskiego. Znam od czasów gdy nie był jeszcze biznesmenem. Jest Ok.

Pozdrawiam
MirekO

Myślę , że jest to problem w naszej politycznej rzeczywistości.
Szybko wykorzystać moment i z ulicy wślizgnąć się do żloba -wykorzystując niewiedzę ludzi.
Starajmy się nie dać oszukać bo sami ponosimy tego konsekwencje w przyszłości.
Kandydatów na prezydentów czy radnych musimy dobrze poznac i ocenić ich przeszłość, życirysy i dokonania- czy tak wiele oczekuję?

Jaro

Witam ponownie ... wszystkich zwolenników i przeciwników oraz szczególnie łomżanina / oj kolego wstydź się , właśnie dowiedziałem się ciekawej rzeczy o Tobie / no i te wymowne " My czekamy " tzn kto; łomżanin , jarek122 .... i kto ???

W związku z tym że dopiero wróciłem i trochę jestem zaniepokojony treścią niektórych napastliwych wypowiedzi a nie mam nic do ukrycia , proponuję wrócić do tematu np. w piątek po tych dniach rodzinnego odwiedzania grobów. Po drugie apeluję do rozsądku, ja tylko startuje do sejmiku z chęci wydobcia naszej ziemii łomzyńskiej z marazmu , i tylko startuję z 10 miejsca.

Nie czytałem na forum pytań do liderów list czy kandydatów znanych z wczesniejszej pracy w samorządzie. Ale rozumiem ten na końcu zawsze ma pod górkę ...

Do piątku , mniej napastliowści i wiecej szacunku dla siebie nawet jesli kogoś nie lubimy. Myślę że 1 i 2 listopada to dni kiedy należy się wyciszyć nawet z kampanią wyborczą...

jarek122, lomzanin:
nie odbieram, tylko jako że pytanie zostało zadane na forum publicznym, na którym to forum każdy ma pełne prawo się wypowiedzieć, postanowiłem subiektywnie ustosunkować się do nich. Co innego, gdyby zostały one zadane Adresatowi prywatnie...

lomzanin: jak ja lubię osoby, które wypowiadając się używają formy "MY". "My, Król", czy "My, partia", czy "My, towarzysz Iksiński"?

Szanowny panie Zajkowski , jestem bardzo ciekaw co takiego sie pan dowiedzial na moj temat - ja sie nie mam czego wstydzic !!! w przeciwienstwie do pana !!! jezeli chodzi o mnie to ja nie startuje w zadnych wyborach , jestem bezpartyjny , zycie mam bardzo dobre , stac mnie na wszystko , a przede wszystkim nie pcham sie do zloba tak jak pan !!! obiecuje panu jedno - jezeli sie zobaczymy to napewno sie przedstawie , bo ja olewam te wasza KLIKE !!!!! ,,,, wiec do szybkiego zobaczenia ! (szkoda ze boi sie pan przyznac do swoich GRZESZKOW !!! ja naprawde mam uczciwa prace , i zadna brudna raczka mnie nie dosiegnie , te wybory sa dla pana wielka porazka !

mario

No wreszcie .
Pan Zajkowski w piatek odpowie na zadane pytania.
Myślę ,że po tej lekturze wielu czytajacych forum z zainteresowaniem oczekiwać bedzie piątku.
No to do piatku drogi kandydacie - który wyciągnie Ziemię Łomżyńską z marazmu

Jaro

A pogoda jak pogoda padało dziś

deszcz? a u mnie słoneczko i 18 stopni ;]

Prowokacyjny temat...

Ten temat pachnie prowokacją...

Oj lomzanin i jarek122, ale z Was nienawiść bije i to za co? Myślicie, że Wam można pojechać po kimś i nic? A jak ktoś jak ja ma inne zdanie i napisze coś odmiennego, to jest drugim Maciejem Zajkowskim? No nie, wygladam zupełnie inaczej.
Ptysiu80 masz rację - to pachnie prowokacją.

Lomzanin . masz zza granicy głosować , czy tylko prowokujesz tak z nienawiści?

Tematy zastępcze.
Ale w piątek będą odpowiedzi

Jaro

Jaro.
Tak swoją drogą to czego się spodziewasz?

ze np. skonczyl podstawowke

ma zonę ktoros z koleii
jest singlem
ze ma mase dzieci
albo nie ma wcale
a jakie to ma znaczenie?

szanowny pan zajkowski w roli adwokata !!! ale nr,,,!!! - nie to jest istotne ile mial zon , dzieci - wazne jest czy kandydat klamie !!! p,s- stefanek1 - nawet nie to czy jest tylko po podstawowce , wazna jest PRAWDA (nieuwazasz) ???

mario

Do lomzanin: Ale sie uparles teraz na mnie - to nic. Ciekawi mnie o co Tobie tak naprawdę chodzi? O jakich kłamstwach mówisz? Wynika z Twoich postów że kłamstwem i oszustwem nazywasz fakt, że ktoś zdecydowal się kandydować? Teraz naprawdę wystąpię w roli adwokata, bo się mylisz. Moim zdaniem to jest zmiana wcześniej podjętej decyzji. Nie jest kłamstwem fakt że M.Z. zmienił zdanie. O jakiej PRAWDZIE mówisz? Czy Tobie nie zdarzyło się powiedzieć, że np. nie przyjdziesz na imprezę, a potem poleciałeś jak na skrzydłach spotkać się z kumplami. Może to zły przykład, bo kto normalny chciałby zaprosić takiego upierdliwego i czepliwego gościa jak Ty. Jesteś irytujący jak brzęcząca mucha która szuka miejsca do przezimowania. A Twoj kandydat musi się cholernie bać M.Z.
Ps. Nawet nie wiadomo kto to jest. Ja tam się swoich kandydatów nie wstydzę i żadna tajemnica na kogo będę głosować w tych wyborach.

Do łomżanina ... widzisz kolego , teraz rozumiem o co chodziło Tobie i Jarkowi122, nawet nie macie odwagi się przedstawić lub napisać kto jest waszym kandydatem do sejmiku , a co do kłamstwa do frazes ten słyszę już od paru dniu z ust pewnych osób i tylko teraz wiem że to jedyna droga aby mnie oczernić i pokazać jaki ja to jestem nieudacznik życiowy...

Jest to śmieszene, tak mogą robić tylko mali ludzie którzy nie mają zasad w życiu , Teraz wiem że was nie interesuję czy coś ptorafię zrobić dla Łomży czy nie , was interesuje opluwanie , oczernianie itd ... Wstyd , Wstyd i jescze raz WSTYD... no tak ale taki Zajkowski to nawet z 10 miejsca nie może wystartować , bo to może stanowić zagrożenie ... Jak to dobrze że ja startuje z 10 miejsca , jak sie okazuje trochę pechowe bo nie pasuje paru osobom

Panowie , opamiętajcie się , bardzo was proszę bo sami wpadniecie w te dołki które w tak brutalny sposób próbujecie zastawiać ... Krzywdę zrobicie nie mi ale paru osobom , proszę do mnie zadzwonić to powiem którym !!!

A co do prawdy , to jestem przekonany że się sama obroni. Panie Jarku122, jesli panu nie pasuje program Platformy Obywatelskiej to jest mi przykro, bo ja uważam że jest akurat skrojony na miarę i godne miejsce Łomzy , Kolna i Grajewa jest w nim zapisane.

Pozdrawiam , i jeszcze raz proszę o rozsądek ... i oddanie dobrego głosu ...

Ja mam pytanie do Pana Maćka Zajkowskiego, bo chyba jako jeden z nielicznych odpowiada Pan na zadane pytania.

Drążę temat wydatków wyborczych. Wiem już, że kandydat na prezydenta Łomży może wydać ok 30.000 zł (0,50 zł na 1 mieszkańca).

Proszę mi powiedzieć jaki jest limit wydatków na wybory w Pana partii? Wiem, że ustawowy limit w wyborach do sejmiku wynosi 5000zł na mandat, czyli w naszym okręgu 25.000zł (mamy pięć mandatów). Startuje was 10 czyli max. może być to po 2.500 zł na głowę, ale ponoć nie jest to proporcjonalnie dzielone.
Musi Pan to wiedzieć, bo jest Pan kandydatem.

Jaki jest limit poszczególnych kandydatów z Pana listy na wydatki wyborcze do rady miasta i do sejmiku?

tylko fakty bez komentarza

Panie Adwokat i Panie Zajkowski w jednej osobie, zadziwiające jest to, że macie ten sam styl pisania swoich wypowiedzi. Jeden i drugi, dwa bardzo ważne słowa, napisał wielkimi literami: WSTYD, PRAWDA. I oczywiście ten sam styl pisania zdań.
No cóż, nawet laik to zauważy, ale podsumowując... Panie Zajkowski, wiedziałem, że Pan od dawna jest hipokrytą, ale że jeszcze z rozdwojoną jaźnią...??

Pana Maćka Zajkowskiego znam od lat ........ dwudziestu z hakiem i zagłosuję na niego nie tylko z przekory przeciwko wszystkim wrednym wypowiedziom jakie się tu pojawiły i pewnie jeszcze pojawią.
Proponuję by inni też tak postąpili!

jarek122 czemu pisałeś:"Które z moich pytań boli Pana najbardziej."? Wnioskuję, że Tobie nie zależy na jakiejkolwiek odpowiedzi? Co ty na to?

Ale sie Pan OSMIESZASZ , wacpan ZAJKOWSKI !!! dalej czekam na te wstydliwe rzeczy ktorych sie Pan DOWIEDZIAL NA MOJ TEMAT !!! NIECIERPLIWIE !!!!!

mario

Dzisiaj jest piatek

Jaro

Do demeter: Pisanie na forum chyba będzie moim nowym hobby. Teraz jest to już odbijanie piłeczki, bo sam/sama widzisz, że pisanie wielkimi literami pewnych słów to "ukłon" w stronę lomzanina. A co do stylu wypowiedzi to można zauważyć, że wykształceni ludzie którzy sobą coś reprezentuja wypowiadają się właśnie w taki sposób w przeciwieństwie do niektórych forumowiczów, którzy używają wulgaryzmów i oprócz stawiania zarzutów i kopania dołków nie umieją nic. Występować pod dwoma lub więcej nickami - to chwyt poniżej pasa, i nie oceniaj mnie przez swój pryzmat. Może to właśnie Ty występujesz jako demeter i jeszcze ktoś inny.

Drogi adwokacie - moze ja jestem prostym czlowiekiem ale potrafie odroznic dobro od zla - wiec prosze cie przestan z tymi swoimi BAJECZKAMI bo my sie nie damy ,,, masz prawo miec swoje zdanie tak jak kazdy z nas , zreszta dzis jest PIATEK wiec moze sie dowiem czegos od MISTRZA " ZAJKOWSKIEGO ........ p,s, jestem bardzo ciekaw co takiego kompromitujacego dowiedzial sie pan na moj temat - czekam na odpowiedz !!! oj, moze pan sobie przypomnial gdzie razem sie spotkalismy ? ale nie mysle zeby pan to opowiedzial na forum !!!!!!!!!

mario

No Zajkowski, czarodzieju
mamy piątek,ponoć miałes cos do powiedzenia,przynajmiej tak obiecywałeś,słuchamy.
a tak wogole to komu jaro i łomzan mieli szkodzić ,proponowałes dzwonieniei ewentualnie jakies wyjasniatką itd.
Czy to miała być próba zastraszenia.
Okresl się.
Zuchu, moja rada,nie potrafisz zadbac o swój interes nie mowiac o naszym,odbij i daj se na luz

czekamy - ale chyba na WIELKI PIATEK !!!!!!!!!!!! szanowny Pan Zajkowski zwinol kitke i sie zmyl ,,,,, SZARACZEK !!!

mario

Obietnicę Zajkowskiego, że dzisiaj zechce wyjaśnić i odpowiedzieć na nasze pytania, należy traktować jak obietnicę przedwyborczą.... czyli naobiecuje, "pomydli oczy", a potem wypnie się na wszystkich :)

Witam wszystkich zainteresowanych a w szczególnosci ; łomżanina , jarka122, stefanka1, demeter-a i PGI ... ( mam nadzieję że kogoś nie pominąłem)

Na wstępie przepraszam , jest czas kampanii i dopiero dotarłem do domu, ale widzę że już niektórych nerwy poniosły, jeszcze raz przepraszam za późną porę odpowiedzi.

Zanim coś napiszę , bardzo dziekuję osobom które zadzwoniły do mnie i prosiły abym nie odpowiadał na pytania i prowokacyjne zaczepki kilku osób. Uważam jednak , że te osoby muszą tak pisać / wyzywać i opluwać / bo dostały takie zlecenie. Tak się dziwnie składa ,że w waszym otoczeniu mam teź przyjaciół i dobrze wiem co się dzieje ale spoko, dam radę ...

do PGI - jesli chodzi o wydatki na kampanię , możesz zwrócić się do pełnomocnika finansowego Platformy Obywatelskiej i on ciebie poinformuję o tym wszystkim , tylko on jest uprawniony

do stefanka1 - nic do ciebie nie mam , a jesli chodzi o szkodzenie to zapytaj jarka122 i łomżanina , nikt do mnie nie dzwonił w tej sprawie

do łomżanina - cieszę sie że jesteś uczciwym człowiekiem i że będziesz miał odwagę się przedstwić / to ważne / , jesli chodzi o informację to nigdy nie pisałem że jest kompromitujaca tylko uznałem że jest niegodna Twojej osoby, ale ja w przeciwięństwie do niektórych osób w tym mieści nie rozprowadzam fałszywych i bzdurnych informacji i nic w tej sprawie nie napiszę, bo jestem daleki od pisania plotek i domysłów.

do łomżanina - ale mam też prośbę do Ciebie , jeśli nie jesteś czegoś pewny to nie pisz i nie obrzucaj błotem - tak jak napisałeś kompletną bzdurę że miałem kilka żon - jako pytanie retoryczne !!!

do jarka122 - na Twoje pytania odpowiem tak ; nie będę na forum publicznym odpowiadał na pytania o aborcję , eutanazję, karę śmierci
bo to są pytania zbyt ogólne , chyba że zadasz je konkretnie i do wszytkich kandydatów do Sejmiku , po drugie jeśli chodzi o sprawy rodziny to odpowiem w ten sposób ; tak jestem szcześliwym ojcem 4 dzieci , które bardzo mnie wspierają duchowo w tej kampani , jestem rozwiedziony , a czy jestem liberałem , myślę że tak jestem liberałem z ludzką twarzą i optymistycznym podejściem do życia , lubię ludziom pomagać i pomagam, jeśli chodzi o ukończenie szkoły średniej - Zespół Szkół Mechanicznych w Łomży - Technikum Elektryczne ( TE ) w 1990 r - przy okazji pozdrawiam swoją V TE, kadrę nauczycielską i wszystkich absolwentów tej szkoły

do adwokata - proszę nie pisać na mój temat żadnych postów, bo to denerwuję pewnych formułowiczów

Na zakończenie ; bardzo proszę jeszcze raz o zachowanie pewnych standartów pisania , pytania i przede wszystkim pisania o kimś i o czymś...

Życzę miłego weekendu i mam nadzieję iż w odpowiedzi wszyscy tj; łomżanin , PGI , jarek 122 , demeter , stefanek1 oraz adwokat napiszą wszytkim formułowiczom swoje typy głosów na prezydenta miasta , radnego miasta i radnego wojewódzkiego .... bardzo na to liczę

P.Maćku
badz pan chłop i pokaż pan jak sie spodnie nosi.Nie rob pan z siebie naprawde ofiary

p.Maćku
Powiem tak liczyłem na pana i widziałem pana w tym sejmiku.Na tym forum dostrzegłem że nie potrafisz pan bronić swoich interesow.To jak pan masz bronić interesow tego miasta?
Nie interesował mnie panski stan cywilny,ilośc dzieci ,orientacja seksualna etc.
Na tym forum pan po prostu dał,jak to sie potocznie mowi ciała.
A szkoda.

Drogi stefanku1 ... a kogo popierasz do sejmiku , na radnego czy na prezydenta , napisz . Nie wiem na co liczyłeś z mojej strony jesli chodzi o odpowiedzi , ale zapewniam Ciebie kampania wyborcza to doskonałe życiowe doswiadczenie , nawet kiedy parę osób "dowala mi" na forum ;-) ...

Mam nadzieję , że pójdziesz do wyborów i uczciwe oddasz głos na swoich kandydatów , nawet jesli ja nim nie jestem to i tak będę wdzięczny za to.

Publicznie deklaruję , iż bedę współpracował ze wszystkimi którzy wejdą do Sejmiku ( bedzie ich 5 -ciu ) , i dopingował do dobrej pracy na rzecz ziemi łomżyńskiej, w nastepnym budżecie województwa warto bedzie powalczyc o sprawy łomżyńskie...

Dobrze mowisz kampania to doświadczenie.
To się chłopie ucz.
to ze mas ktoroś żone z koleii, czy nie masz dzieci(albo ich tuzin),wykształcenie podstawowe czy wyzsze,to nie powod żeby chować głowe w piasek.
Ty po prostu tego cięzaru nie udzwignąłeś.
Przynajmiej tu na forum.Ale to są tylko moje odczucia.
Szkoda.
Mimo wszystko zycze Ci powodzenia.
Pozdrawiam

Oj panie Zajkowski , ja nigdy nie napisalem ze miales kilka zon !!!!!!! bardzo popieram wypowiedz stefanka1 ,,, NIC DODAC NIC UJAC !!! tu nie chodzilo o Zony,Dzieci , szkoly czy orientacja seksualna - tu chodzilo o to czy ktos ma JAJA !!! potrafi walczyc o siebie i o reszte spoleczenstwa , i musze stwierdzic ze oblal pan ten egzamin z kretesem !!! wypowiedz Pana ze dowiedzial sie Pan bardzo wstydliwych rzeczy na moj temat byla ponizej pasa !!! chcial mnie pan zastraszyc ? ladny poczatek , czuje sie jak za komuny (zamknij sie ,nie oddychaj,nie patrz ) ja to jurz przerabialem,,,, jesli masz jeszcze troche honoru to daj sie na spokoj , a pieniadze ktore masz przeznaczyc na kampanie przeznacz na cele harytatywne , idzie zima i placowki spoleczne bardzo chetnie by z tych pieniazkow skorzystaly ,,,, np. hospicjum , dom dziecka czy nasz kochany LKS ..... co pan na to ???

mario

Eeeeeee... Kicha... Narobiliście człowiekowi apetytu, a tu... Liczyłem, że p. Zajkowski okaże się doskonale zakamuflowanym przedstawicielem obcej cywilizacji, a łomzanin co najmniej agentem Watykanu, a tu chała...

A wie Pan, Panie Macieju? Teraz sobie Pana przypominam... Faktycznie, był pan uczniem TE.

Pozdrowienia od 4 lata młodszego absolwenta tej samej szkoły :-)

Hm... Chyba obaj byliśmy wówczas szczuplejsi...

Do sumo/malaha ... no tak zdecydowanie byłem szczuplejszy ;-) ...

A tak swoją drogą , to bardzo miło wspominam ten okres życia, to były fajne czasy. Pozdrawiam serdecznie

ps. a pamietasz jak w naszej szkole była przyjęta pierwsza dziewczyna do TE , chyba było jej na imie Blanca ???

To był mój rocznik:) 2 klasy równoległe, ale ona była w tej drugiej:)

Oooo to Sumo jesteś ode mnie rok starszy :) Też pamiętam Blancę :) Pozdrawiam Technikum Mechaniczne i całe grono pedagogiczne :)

T i g e r

Panie Macieju jeszcze raz proszę niech pan przeczyta moje pytania i
niech pan się postara ,, swoimi słowami'' powiedzieć -z czym się te tematy panu chociaż kojarzą.

Jaro

Panie Jarku a pan którą szkołę średnią kończył , może jesteśmy rówieśnikami ... ?

Co do pytań to myślę że odpowiedziałem na tyle na ile mogłem, ale jesli by Pan chciał coś wiecej wiedzieć to spotkajmy się i pogadajmy , może jednak przekonam Pana do tego aby oddał Pan głos na mnie ...

Jak to dobrze , że te wybory są już za tydzień !!! Mam nadzieję że do urn pójdą także młodzi ludzie na których bardzo licżę i bardzo się cieszę ze na wielu listach tych młodych ludzi jest dużo.

Dziękuję przy tej okazji wszystkim tym , którzy mnie popierają naprawdę a tym którzy za plecami obgadują , plotkują i kłamią życzę aby kiedyś was to samo też dopadło - zobaczycie jak to fajnie...

Szanowny Panie ZAJKOWSKI - (co do pytan to mysle ze odpowiedzialem na tyle na ile moglem ) CZY TO JEST ODPOWIEDZ KANDYDATA KTOREGO MIALBYM POPRZEC ???? wiec teraz nas pan upewnil ze nie mozna panu UFAC !!!!!!!!!! jestes pan zalosny !!! nie odpowiedzial mi pan na temat domu dziecka,hospicjum itp,,, ile pan w ostatnich latach przeznaczyl pieniazkow na cele dobroczynne ??? ja tylko w tym roku 270 zl ... (na tyle bylo mnie stac !)

mario

Drogi łomżaninie ... nie wiem dlaczego taka agresja bije z Twoich postów.

Jeśli nie możesz się przedstawić i kryjesz się za nickiem , to przynajmniej nie uderzaj z tzw. partyzanta - pisać źle , bo ktoś Ci kazał.

Kilka razy prosiłem Ciebie ( i nie tylko Ciebie ) abyś napisał kogo widziałbyś w tym Sejmiku ( jeśli nie mnie , ja i tak nie mam szans - tak to powiedział mi jeden z szanownych kandydatów , to po co ta agresja ) , kto jest Twoim kandydatem do rady miasta no i kto na prezydenta ...

Piszmy raczej o dobrych kandydatach , tak aby wybrana 5 (piątka ) pracowała na rzecz społeczności lokalnej... Takie ciągłe opluwanie już wszystkim się znudziło

W związku z tym , iż mam zaplanowany cały tydzien spotkań z wyborcami , mogę troche mniej funkcjonwać w internecie za co z góry przepraszam.

Co do pomocy potrzebującym zapewniam Ciebie , iż w miare swoich możliwosći pomagam jak mogę.

Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnego tygodnia, a od piątku cisza wyborcza ;-)

Panie Zajkowski po raz kolejny panu przypominam - poniewaz pan kłamał
to głosowąć na pana nie będę. Chciałem dać jednak panu i zarazem sobie szansę zmiany decyzji i skierowałem do pana kilka bardzo prostych pytań ,na które chyba każdy kandydujący jest w stanie odpowiedzieć. Póżniej chciałem przejść do programu wyborczego. Niestety nie dał pan mi tej szansy. Mam wrazenie, że to wszystko pana przerasta.
Niech pan zrozumie , że ludzie przypadkowi którzy tak na siłę chcą wcisnąć się do władzy , nie dają nam kompletnie nadziei na lepsze życie. Do wszelkich władz powinni predysponować ludzie mądrzy , odpowiednio przygotowani i doświadczeni. Władza nie może być poligonem dla ludzi którym tego doświadczenia brak
Poza tym z obwieszczeń wyborczych wynika że nie jest pan z Łomży a ja raczej chcę głosować na ludzi z naszego miasta.
Na koniec proponuję panu zapoznać się z orędziem Bikupa odnośnie wyborów( jest cytowany w internecie) tam są bardzo mądre sformułowania.Zachęcam

Jaro

Trochę się zawiodłem. Jeżeli PO jest taka przejżysta to nie wiem czemu jej kandydat nie może podat limitu na swoje wydatki. Czy to jest tajne, czy niewygodne.
Prosze o namiary na pełnomocnika. Niezwłocznie go zapytam podpisując się imieniem i nzawiskiem.
Mam ndzieję, że namiary uzyskam od Pana przed terminem wyborów.

Przynajmniej raz przyznal sie pan do niekompetencji !!! szkoda Panie Zajkowski , SZKODA !!!!!! nawet nie poda pan sumy jaka pan przeznaczyl na datki ( oj , wiem ! ! ! - nie chce pan ZNOWU klamac !!! )

mario

Panie Macieju,

Powiem krotko, nie zaglebialem sie w Pana zyciorys, ale z tego co wiem (i widzialem z okna bloku numer 6) to wydaje sie Pan byc odpowiednia osoba na stanowisko na ktore Pan kandyduje i jesli nic sie nie zmieni to moj glos wedruje do Pana

'Mam nadzieję że do urn pójdą także młodzi ludzie na których bardzo licżę i bardzo się cieszę ze na wielu listach tych młodych ludzi jest dużo. '

Z tego co zdazylem sie dowiedziec to wiekszosc moich rowiesnikow niechetnie odnosi sie do wyborow, ubolewam nad tym faktem, oni nie wierza w to, ze moga cos zmienic... Nie wiem czy jest to mozliwe, ale przyszly mi na mysl spotkania w mlodzieza? Chociazby z liceum, wiadomo, 3 klasy to juz osoby pelnoletnie...

Mimo tej dyskusji ktora toczy sie wyzej, trzeba pogratulowac Panu Maciejowi, poniewaz jako jeden z nielicznych odwazyl sie na publiczna dyskusje na forum. Kazdy z nas powinien z tego wyciagnac jakies wnioski, moze tu nie tylko chodzi o kase?

Pozdrawiam,

Kolejny nick pana Macieja

Jaro

ajajajajajaJaro ;)

mnie osobiscie to "lotto" czy Zajkowski wejdzie
bo i tak zaden nie podskoczy, bo za slabi, za mali,
gdybys sie przyjrzal troche polityce, to moze bys wiedzial
a tak tylko "byzydury" wypisujesz

swoje pytania moglbys wyciagnac wobec wiekszej liczby kandydatow - o, np. wobec tz (pozdrowienia Panie Tadeuszu :D)
i dlaczego w koncu u licha mam sluchac Biskupa w sprawie wyborow?
czy poglad na aborcje i eutanazje jest w stanie zapewnic normalne zycie w tym kraju? ma chodzic o moralnosc, o etyke? u polityka???
z kim kto sie na glowy pozamienial?
przyznac sie, no!
kazdy jeden z kandydatow wchodzi "ukladem" i sobie w nim jest czy mu sie to podoba czy nie, albo jest spoza i obserwuje
wszyscy juz mieli swoje 5 minut, a "tera biurwa MY" jakos sie nikomu nie udalo

Niektorym ludziom nalezaloby wytoczyc proces myslenia.
S. J. Lec

Nie powiedziałem że masz Biskupa słuchać.Napisałem że są tam mądre sformułowania a jak byś czasami posłuchał to też dobrze

Jaro

A ja zagłosuję na Zajkowskiego na złość wszystkim pajacom co tylko potrafią krytykować anonimowo i za grosz nie mają odwagi podpisać się pod swoimi słowami. Nie potrzebnie Panie Z. wchodzisz z nimi w dyskusje. Jak jesteście tacy najmądrzejsi to umówcie się z nim w cztery oczy i wtedy miejcie odwagę powiedzieć mu to wszystko co tu wypisujecie. Niestety są na świecie tacy mali, zakompleksieni ludzie, którzy pod przykrywką neostrady potrafią załatwiać swoje kompleksy. Panie Z. ma Pan mój głos. Bez odbioru

Ty ,,pipo,, gość nie potrafi bronic swoich interesow, a co dopiero twoich.Pomysl troche i nie kieruj sie emocjami.

Panie Zajkowski a o co chodzi z tymi limitami

Jaro

Mnie też nie interesują mądre sformułowania Biskupa , ani Jarek 122. Co to za nowy twór wyborczy ten jarek122 ? O starych stażem , a młodych wiekiem forumowiczach pisze jako kolejnym nicku P. Macieja!!!! To są jaja!!!!

jarek122 nie oczekuj odpowiedzi , ten pan i na forum potrafi sie jakac !!! a tak nawiasem mowiac to gratulacje panie Zajkowski b.swiezych morsow na forum (ciekawe za ile?)

mario

za chwile ;))

stan posiadania/rozwoju/mozliwosci/wolnosci czlowieka posiada trzy poziomy:
- co musi
- co powininien
- co che

jacy interlokutorzy, taka dyskusja
zenada

EOT

Niektorym ludziom nalezaloby wytoczyc proces myslenia.
S. J. Lec

Najważniejsz w życiu jest jednak inteligencja

Jaro

Jarek122 szukasz dziury w całym. Większość wie, że limity są ustalone w ustawie czy rozporządzeniach i każdy kto poważnie myśli o pracy w samorządzie nie może ich przekroczyć. Jakie to ma znaczenie czy jest to 2,3,czy 4 tys, może mniej a może więcej. Nie są to Twoje pieniądze więc nie siedz w cudzej kieszeni. Piszesz że najważniejsza jest inteligencja więc skąd takie pytania, prowokujesz do dyskusji która nie prowadzi do nikąd. Jeśli chcesz komuś zaszkodzić tak z przekory to właściwa droga ale niekoniecznie ma coś wspolnego z inteligencją.

Lomzanin - a Ty za ile?

Jestem w trakcie wielu spotkań wyborczych, ale teraz na moment wpadłem do pracy a tu znów wielka koalicja - " jarek122 , łomżanin i stefanek1" -atakuje.

Panowie , byście sobie już to wszystko odpuścili ale proszę was jeszcze raz o szczerą odpowiedź - kto jest waszym dobrym kandydatem do sejmiku, na radnego i na prezydenta ??? - proszę tylko o tyle odwagi , bo raczej na podanie waszego imienia i nazwiska nie mogę liczyć. ;-)

Co do limitów , każdy komitet i osoba ma limit , ale w trakcie trwania kampanii nie wszyscy wykorzystuja te możliwosci wiec są mozliwe przesunięcia w ramach jednej listy, ja skorzystałem z tej mozliowści i dostałem od pełnomocnika finansowego Platformy Obywatelskiej taką zgodę.

Pozdrawiam i lecę dalej - lista spotkań do piątku bardzo długa , jutro Grajewo i Kolno i jeszcze raz Łomża...

Jestescie smieszni wszyscy...Pan Maciej zdobyl sie na to..by odpowiedziec na te pytania, jakie zadajecie...nawet po kilka razy...w koncu kazda osoba zaglosuje jak uwaza.
(badz nie):-)
nie mam nic do Pana...

apropos...zebralo sie pare osob, ktore chca...nie wiem: obrazic? byc moze

pozdrawiam i zycze powodzenia w wyborach

;-)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Widziałem Pana 10 banerów, reklamę w internecie, plakatów nie zliczę. Są jeszcze ulotki, reklama w telewizji.
Same banery to pewnie 5 tys. Do tego wynajęcie miejsc (nie mogą być za darmo), samochodów na których są umieszczone.
Ile w sumie?
Jaki limit?

Może ktoś policzył lepiej niż ja?

Ciekawe ile Pan Głaz płaci za baner na rondzie w centrum i na Poznańskiej?
A Pan Zajkowski za lokalizacje w Łmży, Kolnie i innych miastach.
Głaz ma do wydania limit w wysokości ponad 30 tysięcy, a Pan Panie MAćku jaki? 3, 4 czy 5 tysięcy (bo przecież chyba nie więcej)?

PGI M.Głaz kandyduje na prezydenta...a nie do sejmiku

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Panie Macieju.
odpowiem Panu w imieniu w imieniu jarka122 i jemu podobnych: Boze strzez mnie od przyjaciol bo od wrogow obronie sie sam.
Reszta jest milczeniem.

Dobrej nocy.

hej - zly czlowiek , umiesz czytac ??? jesli tak to poczytaj sobie ten temat od poczatku , a wtedy sie dowiesz ze on nie odpowiedzial prawie na nic (odpowiadal pytaniami ! ) Panie ZAJKOWSKI - WSTYD !!! do zobaczenia wkrotce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mario

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org