Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Łomży pojawi się duży zagraniczny inwestor |
Ciekawe ile miejsc pracy stworzą Amerykanie. Ma to być jedna z największych tego typu firm w kraju.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Łomży pojawi się duży zagraniczny inwestor |
Chciałbyś mieszkać w pobliżu? Mam nadzieję, że pójdą po rozum do głowy i nie zafundują ludziom smrodu... Mój znajomy w zeszłym roku na szybkiego sprzedawał dom gdy się dowiedział że kilkaset metrów dalej funkcjonująca już ubojnia ma zostać powiększona. Kasia..
|
|
narazie to oni w ogole nie kupili działki a ten juz o miejscach pracy :D to klakier
|
|
To tak jak ty młody o Muzyk, jeszcze wyborów nie wygrała a piszesz czego to ona nie zrobi.
|
|
to przytocz mi, gdzie napisałem co ona zrobi ;) ? Ja całkiem nie popieram Pani Muzyk, tłumacze Ci to już 21 raz, że uważam tylko, iż będzie na pewno lepszym prezydentem niż Pan Chrzanowski - znany z smsów młodzieniec, którego można spotkać w Łomży przecinającego różne wstęgi ;)
|
|
no czekam ...
|
|
no i co ?
|
|
Ubojnia bydła nie wieprzowiny, ale nic nie stoi na przeszkodzie by np. po gazowni zrobić chlewnie na kilkadziesiąt tysięcy sztuk :)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |