Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co sądzzicie o mnie? |
co sądzicie o mnie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co sądzzicie o mnie? |
ważne aby być prawdomównym
|
|
W gruncie rzeczy jesteś fajny.
|
|
kocham Ciebie
|
|
Darze cie sympatią:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
spieprzaj dziadu
|
|
tak serio? debil.
|
|
Ogólnie,to Cię nie znam i w ogóle,ale jak coś czasem pier**lniesz,to mi Cię żal...
|
|
Warchoł. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
"Warchoł namawiał do kłótni, które kończyły się bójką." [ź] wikipedia Ktoś się lał po tym co on napisał?
|
|
Nie będe przeklinał... ...
|
|
Idiota najwyższej rangi !!!!!!!! Patrz temat o gimaznjum , żartujesz sobie z czyjegość nieszczęścia , lecz sie człowieku bo bedzie za późno na to byś zaczął normalnie funkcjonować w społeczeństwie........... nędzą i nic wiecej
|
|
totalny burak i tyle!
|
|
Też zabiorę głos. Podejrzewam, że jesteś albo: 1. Starym, spoconym dziadem, którego żona w domu wali mokrą ścierą, dzieci nie nawidzą a w pracy jadą po tobie wszyscy równo. Znalazłeś sobie zajęcie w postaci tego forum i twoje teksty to nic innego jak ciągłe prowokacje. Ślinisz się czytając jak to forumowe towarzystwo zarzuca ci braki ortograficzne, debilne podejście do większości tematów. Twoja radość wynika z przeświadczenia, że wkręcasz na forum kretynów większych od siebie. Jeżeli się mylę, to czytaj pkt. 2 2. Jesteś w początkowym stadium ewolucji. Za kilka lat zaczniesz złazić na ziemię z drzewa. Reasumują, to ogólnie tak pomiędzy rozumkiem małpy a totalnym debilizmem. Popzdrawiam cię sympatycznie bez względu na Twoje jestectwo. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
łże elita...
|
|
Tępy burak. Anthony
|
|
peter..pojechles po calosci...powinienes tworzyc epitafia :P Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
Niezły z ciebie herbatnik... Legends may sleep, but NEVER die ...
|
|
|
buhehehhee, Peter dajesz rade :)
|
|
Zglos sie czym predzej do Macka Giertycha, udowodnisz ze ewolucja istnieje, pokazujac mu zaginione ogniwo.
|
|
dran , co ty pieprzysz?
|
|
"prawdomuwny" co z ortografią
|
|
prawdomuwny nie zrozumiales? moglem sie w sumie spodziewac... Wytlumacze jak krowie na miedzy: stan Twojego rozwoju umyslowego wskazuje jednoznacznie, ze musisz byc zaginionym ogniwem ewolucji, miedzy malpa a czlowiekiem... Zglos sie do prof. Macka Giertycha, ktory w ewolucje nie wierzy, jak Cie zobaczy nie bedzie juz mial argumentow. Przynajmniej tak sie nam przysluzysz...
|
|
Nawet Cię czytałem, do czasu, gdy się wypowiedzialeś o dziewczynce z gimnazjum. Od tego momentu uważam, że powinno sę Ciebie ignorować. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |