Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep z alkoholami |
Moja kuzynka planuje otworzyć bar gdzie znajdą się unikalne marki alkoholi. Ostatnio trafiłam na sklep, który w swojej ofercie posiada owe rzeczy, które będą jej potrzebne . Co sądzicie o takim barze gdzie będą znajdować się trunki z wyższej półki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep z alkoholami |
Jestem akurat osobą która zawsze poszukuje wśród napojów alkoholowych czegoś, czego nie ma w naszych sklepach. Jest to jak dla mnie frajda, kiedy znajdę coś czego ludzie na ogól nie znają. Trudno jest w naszych sklepach z alkoholami znaleźć tzw perełki. Ja szukam najczęściej w czasie podróży tych bliskich i dalekich, ale szczególnie polecam sklepy internetowe. Trzeba się im przyjrzeć, ponieważ ceny mają różne. Inna sprawa, czy bar z takimi alkoholami będzie u nas miał wzięcie ?? musiałaby kuzynka poza tym jeszcze coś dodać, jakieś ciekawe koncerty ?? spotkania ?? tak żeby przyciągnąć ludzi. Jak już przyjdą to i zamówią i zapłacą. Chętnie tam zajrzę, jak będzie już gotowe:):) POWODZENIA
|
|
dawaj linka , nie mogę się doczekać . Zawsze coś wpadnie za wpis .
|
|
Jak biskup zacznie swoje rządy to twój sklep zostanie zamknięty.
|
|
O patrzcie trolle ratuszowe zliberalizowały się. Niech wasz guru wystartuje z list Korwina. Taki mocny kandydat to w cuglach powinien wygrać :)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |