Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paryż |
SIemanko! Poszukuję jakieś firmy transportowej, która przywiozłaby moją mamę do centrum Paryża. Zależy mi na sprawdzonej firmie. Znacie coś?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paryż |
Mama szuka bolca , chcesz ją ubogacić kulturowo ?
|
|
zaraz dostaniemy tu link \" sprawdzonej\" firemki z Polski
|
|
Polecam TSL firmę JUST SPECTRUM z Białegostoku. Kontakt: Justyna 533493101. Sprawdzona i z db referencjami. Polecam:)
|
|
|
Najelepiej sprawdzić opinie. Od google nie widać nic co prawda, ale 4,7/5 z FB to raczej przyzwoity wynik.
|
|
Ile może kosztować taki przejazd?
|
|
A gdzie rezerwowaliście noclegi? Joł joł
|
|
Polecam airbnb https://zwiedzamyparyz.pl/hotele/airbnb Na stronie jest kupon na rezerwację 100 zł taniej. Nie polecam tylko podrożowania w sezonie. Planując wycieczkę warto pamiętać, że w szczycie sezony wakacyjnego Paryż jest oblegany przez tysiące turystów, którzy potrafią skutecznie zniechęcić do zwiedzania najważniejszych atrakcji, jak chociażby słynnej wieży Eiffla czy Luwru. Jeżeli nie chcesz utknąć w tłumie zwiedzających, zaplanuj podróż wiosną lub wczesną jesienią: to czas, kiedy turystów jest nieco mniej, a pogoda ciągle dopisuje
|
|
Moje marzenie na przyszłość :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |