Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Soczewki |
Witam ile kosztują soczewki na wadę -1,5.Jaki jest koszt miesiecznego utrzymania takich soczewek(plyny itp)soczewki oczywiscie jakiejs sredniej firmy pozdro PiątkA dla Mych Ludzi Dla gamoni MukA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Soczewki |
Czy masz -1,5 czy -4 to nie ma wpływu na cenę (chyba że masz -12 to już nie wiem). Ja noszę soczewki już 6 lat. Do tej pory stosowałem Baush&Lomb ale stanowczo odradzam ich produkty. Płyn tej firmy ostatnio został wycofany z rynku ponieważ wykryto w nim grzyby.Koszt soczewek tej firmy to 20 zł/szt - miesięczne,płyn około 250 ml - 20zł. Ale naprawde nie polecam. Godne uwagi soczewki ma w swojej ofercie Pani okulistka, która ma zakład na os. maria, nie pamiętam jej nazwiska ani dokładnej ulicy. U niej miesięczne soczewki także kosztują 20zł/szt nie wiem jakie ma ceny płynów.Soczewki są Amerykańskiej firmy jakościowo naprawdę bardzo dobre. Polecam serdecznie. Dodam że kupując u tej Pani soczewki pojemnik dostajesz gratis ;) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Witam soczewki polecam firmy Baush&Lomb, płyn już mniej bo wykryto w nim wlasnie jakies skutki uboczne ale tylko z MoistureLoc , reszta jest ok.Płyn i soczewki mozna kupić na allegro wychodzi dużo taniej.Cena soczewek zalezy tez od tego jaka masz szerokosc zrenic sa miesieczne, 3 miesieczne i roczne, polecam miesieczne (np Soflens 66)sa najlepsze i kazdy moze ich uzywac ale najpierw musisz sie udac do lekarza w celu okreslenia jakie mozesz miec;) Soczewki miesieczne mozna nosic dluzej nie miech wiec jest ok :) Ceny sprawdz na allegro:) pozdrawiam
|
|
Shift wzrok od kompa sie popsuł tak?:(( mi też sie chrzani teraz tzn mam lewe oko troche przesunięte w lewo strone cholerstwo jedne:(( Nie wiesz moze co to jest?:> Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Pakero do okulisty idz niech ci naprostuje :D ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernandez nie rób jaj:/ Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Ja także noszę soczewki i polecam wizyte u okulistki na os. Maria. Bardzo miła kobieta i ma dość dobre soczewki. Para kosztuje miesięcznie 40 zł. Luizfernandez nie wiedział jakie są ceny płynów. Ja wiem u niej 250 ml kosztuje 38 zł. Taka buteleczka mi osobiście starcza na ok. 4 miesiące. Dodatkowym kosztem jest sól fizjologiczna, która pozwala zachować odpowiednia higienę (ale jej stosowanie nie jest niezbędne). Kosztuje ona ok. 30 gr za 5 ml i jest dostępna w każdej aptece. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |