Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaproszenia na ślub |
Witam!! Poszukuje solidnej firmy w łomzy ktora robi zaproszenia na slub. jakis adres lub tel. z góry dzieki. maciek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaproszenia na ślub |
zamów na allegro, ja zamawiałem i jestem zadowolony
|
|
solidnej firmy ktora robi zaproszenia na slub, hehe to sie usmialem ! koperty na listy tez zlecasz firmie ? :):):):)
|
|
tutaj masz adres strony goscia z lomzy co fajne i niedrogie zaproszenia robi http://zaproszenia-lomza.pl
|
|
W Łomży nie na solidnej firmy jeśli chodzi o zaproszenia. Mało oryginalne i koszmarne drogie. Ja również polecam allegro,też tam zamawialam. Do wyboru do koloru i zapłaciła 1zł za szt,a w Łomży za takie życzyli sobie 3zł i jeszcze musiałbym szablon zaproszenia sama wypełniać, a tak miałam wszystko z głowy :-)
|
|
Maciek, a z Kolna mogą być? To się odezwij - 505 096 971
|
|
sama zamowilam na allegro, z poprawkami wszystko trwalo 4 tygodnie! kiedys widzialam reklame ladnych zaproszen na 4lomza, poszukaj w google moze znajdziesz ich
|
|
A ja polecam z okolicy łomży, ale kobietka co drugi weekend jest w konarzycach także nie ma problemu z realizacją czy odległością, robią wyjątkowe zaproszenia i realizują też pomysły zamawiających, tu masz numer: 607426285 na allegro nie polecam, można się naciąć na rzeczy typu papier, grubość, rodzaj druku
|
|
Można znaleźć ich stronę na fb pod nazwą studio foto-video MEGA
|
|
A gdzie mozna samodzielnie zaprojektować?
|
|
U siebie na komputerze. W sieci jest baredzo wiele pomysłów na zaproszenia ślubne. Możesz sie zawsze trochę zainspirować i poszukac tego co Ci się podoba. Projekt takiego zaproszenia wysyłasz potem do drukarni internetowej i czekasz na wydrukowanie: https://www.openprint.pl/ Dobre ceny na zaproszenia oferuje na przyklad drukarnia internetowa Openprint.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |