Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wróżka? |
czy ktoś zna w łomży jakąś wróżkę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wróżka? |
poza tymi z telegazet to nie ;)
|
|
jest na ks. anny ale dokładnego adresu nie pamietam
|
|
daj info że szukasz wróżki do bezcennej :) może się jakaś zgłosi....tylko taka prawdziwa ;p
|
|
Po co ci wróżka,mamy XXIwiek
|
|
JAk chcesz ja ci moge powróżyć ;]
|
|
po co wróżki, co ma być to będzie i tak nikt tego nie zmieni
|
|
nie traktuję tego poważnie, ostatnio wpadł mi do głowy taki pomysł, czysta ciekawość, a może coś się sprawdzi......
|
|
Zamiast wróżki której zapłacisz możesz zaufać samej sobie i swojej energii. Weź trzy żetony, lub monety, lub cokolwiek co ma dwie znacznie odróżniające się strony. Wybierz jedną stronę za dwa punkty i drugą za trzy (np. w przypadku monety reszka 2 pkt, orzeł - 3). Rzuć 6 razy za każdym razem sumując wynik - otrzymasz 6 cyfr o wartości z przedziału od 6 do 9. Wpisz je do okienka na tej stronie: http://www.iching.pl/iching.php i kliknij na przycisk leżący tuż obok: "Zobacz odpowiedź wyroczni." Wróżba bazuje na mającej kilka tysięcy lat chińskiej księdze przemian i tradycyjnej symbolice. Przy wyrzucaniu tych samych liczb jest powtarzalna, ale ma bardzo dużo potencjalnych wyników. Zrób to sam, nie daj zarobić wróżce. A jeśli chcesz dokładniej poznać o co w tym chodzi, polecam: http://republika.pl/iching/ _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Koło Wizny jest wróżka i nawet policja niekiedy korzysta z jej usług, to taka wiejska kobieta, ale prawde przepowiada, w kazdym badz razie wielu osobom jej wrozby sie sprawdziły :) Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
pony ja znam jedną wróżkę. Mieszka w Grądach koło Jrdwabnego. Jest bardzo znana nawet ja byłam u niej :) To może być ciekawe doświadczenie w twoim zyciu. To starsza, bogobojna i skromna kobieta. Ps. nie przyjmuje pieniedzy...ewentualnie jakieś podarki :)
|
|
osoba z Ks. Anny , ktora ponoc jest "wrozka" to niedouczona adeptka wiedzy tajemnej----zeroooooooo bagrmosen
|
|
??????????? nikt nie ma nic więcej do powiedzenia na temat łomżyńskich wróżek?
|
|
wiedza tajemna? a co to takiego?
|
|
ostatnio slyszalem o wrozeniu z pepka, ale to podobno dotyczy tylko szczuplych panienek.
|
|
Wróżka Kasia ul. Księżnej Anny 3/64 tel. 473 16 50 Jest bardzo dobra, polecam. Głos Rozsądku
|
|
o ***** jaką faze macie z tymi wrozkami .....tylko wydatek kasy a prawdy i tak nie powie...co ma byc to bedzie.
|
|
no faza jest powazna
|
|
W Łomzy niestety nie znam, ale znalazłam p.Marcina http://www.marcintarot.pl/start.php który stawia tarota. I szczerze mówiąc jestem pod wrazeniem jego wiedzy o mnie i o mojej przeszłości
|
|
s.p.i.e.r.d.a.la.j trollu
|
|
Najlepsza wypowiedź justynki: \"Bardzo znana wróżka, nawet JA korzystałam\". Ot mania wielkości.
|
|
He, he, no racja.
|
|
Nie wiem co trzeba mieć z głową, żeby szukać porady u wróżki...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |