Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile ta impreza jeszcze będzie trwała???? |
Jak ja bym puścił za głośno muzykę w domu to było by walenie po ścianach albo sąsiedzi by wezwali policję. Nie powaliło was z tą imprezą????? Ludzie chcą spać jutro rano mam do roboty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile ta impreza jeszcze będzie trwała???? |
Skurwysyńskie klerosko-pisowskie miasto!!!!!!!
|
|
kto wydal zezwolenie na impreze w strefie ciszy nocnej??!!idiota assan18 powtorka z podstawówki sie klania - tam ucza ortografii i pisanie bez błędów! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
U mnie pod blokiem w nocy wracająca z imprezy młodzież była tak głośno że spać się nie dało do 2 w nocy. Pozdrawiam
|
|
no popatrz naprawde??? o 2?? hmm młoda godzina. przeszkadza ze młodzi ludzie sie bawio ??? a zapomniało to sie jak kiedys bylo młodym??? f e l a
|
|
Jak byłem młody to nie puszczałem muzyki do pierwszej w nocy bo na to nie pozwolili sąsiedzi.
|
|
od czasu do czasu moznaaa niech sąsiedzi wiedzą ze gospodaż jest w domu. ty nie bedziesz zabraniał to i tobie nie zabronio... f e l a
|
|
od czasu do czasu owszem ALE NIE OD PIATKU DO PONIEDZIALKU. Faceci przejda i pojda , no te dziewy -masakra , ostatnio morde darla od 1 do 6 rano!! tak sie chwalila , ze nawalila sie jak chlop w karczmie. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Całkowicie się zagadzam z moim poprzednikiem. Nic dodać oraz nic ująć w tym temacie... Znowu on. Los.
|
|
Zawsze da się kupić w aptece stopery do uszu i spokój. Można się wtedy bez stresu przytulić do miękkiej, flanelowej poduszeczki i lulu... No, chyba że zaczną wybijać szyby, czy coś, ale od tego jest Policja ;) --- Nie ma nic przyjemniejszego, niż czytanie ulubionego Bloga :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |