Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
J.ENGEL ZWOLNIONY Z POLONII |
:-) AZAZEL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: J.ENGEL ZWOLNIONY Z POLONII |
I DObrze CH...I Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
pewnie problemy finansowe polonii dalej się ciągną ;] pakero - engel zrobił dla ŁKS-u więcej niż Ty więc proponuję Ci się zamknąć.
|
|
hehe zamienił stryjek siekierke na kijek ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
pakero --> to żeś zabłysnoł.
|
|
Czego wy chcecie od niego? Co on miał siedziec w Łomży i patrzec jak miasto wszystko pierd...? Chłopaki nie mieli gdzie trenowac więc pojechał tam gdzie mógł miec w miare dobrą prace. W Łomży nie miał żadnej przyszłości...z takim stadionem to wstyd mi się przyznac skąd jestem. Teraz każdy wie gdzie leży Łomża. Każdy jest dumny z chłopaków i dobrze. Ale stadion? Engel dobrze zrobił że odszedł do innego klubu...Szkoda że i stamtąd go zwolnili Podlasie czy Mazowsze? Oto jest pytanie.... Moja odpowiedź---> Mazowsze
|
|
loko --> to żeś zaświecił
|
|
fLoorek Dobra Rada Wracaj Do Złotopolic:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
loko---> Żeś zaiskrzył hehe:) Pzdr!!! Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
pakero --> nie da rady
|
|
fLoorek Zawsze da sie rade:) nie ściemniaj;] Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Ciekawe czy będzie chciał wrucić do ŁKSu jak będzie nowy stadion. Dobry trener był z niego. ![]()
|
|
takie jest życie trenerów
|
|
pakero --> milcz jak mowisz ;] Bartes --> Jestem pewien, ze tak. Jeszcze nowy samochod, nowy dom, nowy sklad druzyny... w cuda wierzysz?
|
|
Jerzy Engel to dobry trener gdyby pozostał to byśmy napewno nie byli na końcu tabeli. Potzreba nam stadionu. Piłkarzy doświadczonych. Dobry Sztab Szkoleniowy i Oczywiście Sponsorów. Może gdy spadniemy do III ligi ibedziemy mieli stadion i dobrego trenera to może jeszcze raz zawitamy w II lidze. I niema co mówić że J. Engel to zły trener ma za sobą wiele skucesów.
|
|
jak taki dobry trener to czemu nie poradził sobie w Polonii? W tamtym sezonie ŁKS miał bardzo mocny skład i nawet średni trener wprowadził by go do 2 ligi.
|
|
fLoorek nie umiem tak jak ty mówiąc milczeć Kolego:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
namieszałeś. chodzi Ci o brzuchomówstwo? ja nie umiem. miałem na myśli: nie kontynuuj już tej konwersacji prowadzącej do tak na prawdę niczego.
|
|
ALE PAKERO I TAK BEDZIE DALEJ DYSKUTOWAŁ BO TO KLON PTYSIA.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |