Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hyperion -szeptel INTERNET |
Czy macie internet z firmy Hyperion , bo u mnie od czwartku brak internetu i telefonu. Na infolinię nie mogę się dodzwonić. Czy może ktoś coś wie gdzie się udać w tej sprawie i zgłosić awarię.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hyperion -szeptel INTERNET |
XD firma śmiech To ze nie masz internetu-telefonu to nic nowego, z tego co slyszalem jak sam bylem w sprawie znikajacych faktur.... nasluchalem sie ile to ludzi przychodzi do nich ;> Wiec tak \"firma\" miesci sie na pilsudskiego, gdzies tam obok alkoholi świata. u nich najlepsze zaś jest to, że faktury u nich roznosza jacys goscie - ktorych mozna nazwac kurierami. Tylko tyle, ze laskawie te faktury przynosza 3 dni, 5, 14dni po terminie. Tj. termin zapłaty 1.05.2017 to oni sobie przynoszą 15.05.Za KAŻDYM razem naliczane sa odsetki od nieterminowego oplacania rachunku. jak wspomnialem firma smiech... i gdyby osoba ktorej oplacam ten telefon nie byla juz do niego przyzwyczajona i skora do zmian... natychmiast ta umowe bym podarl.
|
|
Niestety biurze juz nie ma na Piłsudskiego
|
|
Niestety biura juz nie ma ani w Szepietowie ani w Łomży na Piłsudskiego, co robić?Tez mam problem i zastanawiam się gdzie ja mogę cokolwiek zgłosić
|
|
oho to widze ze w tej \"firmie\" jeszcze lepiej sie dzieje :)
|
|
Z tego co wiem to ta firma zgłosiła upadłość
|
|
Gdzieś jest podana oficjalna informacja o upadłości?
|
|
Ponawiam post co robić z internetem HYPERIONEM zoo nie działa rachunki przychodzą wypowiedzenie pisałam rok temu rachunki dalej są net jakiś czas był ale na e ma jak się uwolnić od nich ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |