Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mariusz chrzanowski (celowo z małej litery) stracił resztki mojego szacunku po tym ja pokazał jak małym człowiekiem jest zwalniając osobę, którą uznał za bardziej kompetentną, czując zagrożenie... |
taka prawda, możecie ratuszowe trole wypisywać, że jest inaczej ale nic tego nie zmieni, wiem kto za wami stoi i staracie się zdyskredytować przeciwników chrzanowskiego za wszelką cenę ale ludzie swój rozum mają Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mariusz chrzanowski (celowo z małej litery) stracił resztki mojego szacunku po tym ja pokazał jak małym człowiekiem jest zwalniając osobę, którą uznał za bardziej kompetentną, czując zagrożenie... |
Ja i cała moja rodzina szerokim łukiem będziemy przy wyborach omijać tego pana oraz jego ratuszowych popleczników. Wielkie NIE dla tego pana.
|
|
Re: mariusz chrzanowski (celowo z małej litery) stracił resztki mojego szacunku po tym ja pokazał jak małym człowiekiem jest zwalniając osobę, którą uznał za bardziej kompetentną, czując zagrożenie... |
dziękuje Ci za ten komentarz kolego powyżej, zgadzam się w stu procentach. Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
Łomzyniacy go wybrali bo myśleli ze to zanwskiego syn znanego dr.sp.Chrzanowskiego a okazało się ze to wiesniak
|
|
M...... uspokuj się od kiedy ty tak bronisz pannicy swej??? Od kiedy w garnitury cię ubiera i stawia obok??? No tak musisz , bo co zrobisz jak przestanie cie nianczyc ???
|
|
Gdzie się kryles jak obok stał ktoś inny??? Chyba powinieneś kupić motor od ,ciętej riposty, akurat dla was - we 3 się zmiescicie.
|
|
Jak urzędował p. Choi... myślałam, że gorzej być nie może, a tu proszę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |