Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego Łomża nie ma w herbie korony? |
Dlaczego Łomża nie ma w herbie korony skoro jest miastem królewskim? Są przeciez dokumenty to potwierdzające a dodanie jej do herbu sprawiłoby ze wzrosłoby zainteresowanie Łomżą. Czytałem że gdybyśmy dodali koronę to tylko bysmy rodrażnili Białystok ale czy musimy sie tym przejmowac?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego Łomża nie ma w herbie korony? |
dajmy z 10koron od razu zniknie bezrobocie w lomzy znikna idioci zniknie (....) <---- prosze sobie wstawic co wg Was zniknie wtedy no i mozna byloby rwac panienki na to ze sie jest z miasta krolewskiego :P
|
|
rwać to ty se możesz najwyżej chwasty a masz szczeście ze idioci nie znikają tak sobie a szkoda :P
|
|
a po h...... Ci korona co to zmieni ?
|
|
Lepiej niech kupią koronę dla prezydenta. tylko niech nie wybierają rudego bo się będzie zlewać.( brak kontrastu)
|
|
A masz wyniki badań ze po dodaniu korony do herbu jakies miasto na tym cos zyskalo i w jakim wymiarze? Oczywiście oprócz notatek w lokalnych mediach. Czy to w ogóle jakoś wpłynie na moje i twoje zycie codzienne? Hellou
|
|
Jeleń w koronie???? Bez sensu... Pozdrawiam.
|
|
Mamy korony w Łomży prawie w każdym sklepie monopolowym masz piwo Korona Książęca i to z Łomży=D
|
|
"zniknie bezrobocie w lomzy znikna idioci zniknie (....) <---- prosze sobie wstawic co wg Was zniknie wtedy" Wiesz, takie to bezrobocie, typowe dla Polski, ze 1,5 MLN Polakow pracuje na czarno bedac zarejestroanym jako bezrobotny... NIEROBSTWO DO ROBOTY CWOKI !! (oczywiscie uogolnilem) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Nie rób jaj mi5iek7. Do Łomży pasuje co najwyżej beret z antenką.
|
|
tetryk heheh to sie uśmiałem :D Nosząc beret <z moheru>..........Korona ci z głowy nie spadnie ha ha ha
|
|
najlepiej moherowy
|
|
jest: SKMK - Stołeczne Królewskie Miasto Kraków więc powinno być też: MKMŁ - Mazowieckie Królewskie Miasto Łomża. :)
|
|
chodzi tutaj głownie o cele marketingowe turystów itp. Augustów czy Darłowo na tym korzystaja ale patrze ze w Łomży nikogo to nie obchodzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |