Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powszechna żałoba |
Dziwię się że nie panuje powszechna żałoba. Toć Disco Polo zamiera... nie ma już Disco Relaxu. A był to taki dobry program. Obejrzałem kawałek rano i je¶ć się na cały dzień odechciewało.... Nie będzie millera z boys, cudownych oczu szazy, ambitnych tekstów clasiic i milano, supermenów z topless. Czy wam też jest żal? (Jedyne pocieszenie to ich troje... ale oni... cóż... nie maj± tego braku klasy na tak wysokim poziomie...). PS 2. Fajnie jest jeszcze boysogirlsoband z idola... no i big brother band... no i paschalska... nie jest tak żle...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powszechna żałoba |
A "godzinki" czyli pienia radosne z poczucia szczę¶liwo¶ci w doskonałej dykcji bezzębnych pie¶niarzy pełne - w Radiu Maryja? Oni chyba posiadaj± wystarczaj±cy brak klasy do tego procederu, co? Czego chce ten Glemp od tych struchlałych (od truchła) pie¶niarzy? Nastawcie więc uszy ku słuchaniu, niewierne "kundelki"! Zbych
|
|
Pocieszyłem się - toć w Łomży jest zespół Voice. Geniusze rytmu i tekstu. Gwiazdy rodzimej klasy godne wszelkich pochwał i miliona fanów. Wygrałem na imprezie z ich udziałem compact z ich kawałkami, tak sprytnie nagrany, że piosenki urywały się w najmniej spodziewanych momentach potęguj±c we mnie pragnienie odsłuchania utworu do końca (głupie uczucie jak cofka staje w połowie... oj głupie...). Chociaż w większo¶ci graja kawałki ich Troje
|
|
A Jeziorko i Jeżewo, że tak się zapytam? W gruncie rzeczy masz jeszcze do wyboru w sklepach muzycznych, tudzież na rynku kilkadziesi±t różnych (chociaż na to samo kopyto robionych) kaset diskopolowych. Walkmena w gar¶c i działaj:) powodzenia. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Na pocieszkę |
Taki klimat żałoby. Podaruje wam więc dowcip, również w klimacie żałoby. Male miasteczko w Alabamie. Na srodku chodnika lezy murzyn z piecioma kulami w glowie i dziesiecioma w brzuchu i klatce piersiowej. Przechodzi szeryf, pochyla sie nad trupem i mamrocze: - Cholera, dwadziescia lat szeryfowania, ale tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widzialem.
|
|
I jeszcze jeden ponury dowcip |
I jeszcze jeden dowcip z klimatu żałoby + w±tek szkolny Nauczyciel namawia dzieci, by kupiły grupowe zdjęcie, które zrobił im na wycieczce szkolnej fotograf. - Pomy¶lcie tylko, jak miło będziecie patrzeć na to zdjęcie za 30 lat i mówić: "To Jurek, zosta adwokatem, a to Kasia, jest dziennikarka..." Nagle gdzie¶ z ostatniej ławki odzywa się cichy głos: - A to nauczyciel, już dawno nie żyje...
|
|
To ja też co¶ mam... z głębszym sensem:))) Przychodzi baba do lekarza, a lekarz pyta: - Z czym pani do mnie przychodzi? - Panie doktorze, boli mnie tu i tu, tu i tu, i tu, i tu ... - Ale ja nie pytałem, co pani dolega, tylko z czym pani do mnie przychodzi? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
....a ¶wistak siedzi i płacze, bo mu te sreberka pod.. ukradli...
|
|
Swistak 2 |
...a ¶wistak siedzi....... ....bo sreberka były z przemytu. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
¦wistak 3 |
A ¶wistak siedzi.... ...bo sreberka były kradzione. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
hahahahahahaah
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |