Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studia w Londynie |
Dzień dobry! Jestem muzykiem klasycznym, swoją przygodę z muzyką zaczęłam kilkanaście lat temu w Łomży. Dostałam się na studia magisterskie do Londynu, ale z racji tego, że są bardzo drogie, szukam wsparcia. Jeżeli ktoś byłby w stanie pomóc, będę niesamowicie wdzięczna!!! Wszystkie informacje są na stronie poniżej: https://www.gofundme.com/master-of-music
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studia w Londynie |
Gratuluję dostanie się na wymarzone studia. W Anglii są kredyty studenckie, korzysta z nich zdecydowana większość studentów.
|
|
To prawda, niemniej dotyczą one studiów I stopnia (tzw licencjat, inżynier), kredyt dostępny dla studentów, którzy starają się o tytuł magistra - tak jak ja - pokrywa jedynie niewielką część kosztów.
|
|
Zapisz się do Sorosa . za moje studia płaciła rodzina i ja sam dorabiałem .
|
|
Jak byś była dobra, to pewnie jakaś filharmonia by Ciebie z finansowała. A tak przerost formy nad treścią. W Polsce są Bardzo dobre konserwatoria jak Cię nie stać na GB kończ studia w Polsce. Moja znajoma studiowała u nas, a po jakimś czasie wyjechała do Szwajcarii na zaproszenie tamtejszej filharmonii. Ty po prostu szukasz jelenia!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Obawiam się, że jeżeli chodzi o konserwatoria, to najbliżej mi do Belgii :)
|
|
dobre pokrycie części kosztów z kredytów i pożyczek studenckich, resztę można dorobić pracując. Może rodzina coś dorzuci. Każdy chciałby mieć studia, dom i samochód za darmo, a niech inni się zrzucają :) proponuję zmienić trochę nastawienie bo później można się rozczarować rzeczywistością. Mimo wszystko życzę powodzenia
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |