Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon optyczny w Łomży. |
Który salon optyczny polecacie. Z badaniem oczu i cenowo atrakcyjną ofertą okularów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon optyczny w Łomży. |
Cena ceną, ale pamiętaj, OPTYK (taki gość/gościówa co obsadza szkła w oprawkach) ma być na miejscu. a wszelkiej maści salony gdzie optycy siedzą 1000 mil stąd ... omijamy. jak płacisz za okulary 600 - 1000 zł to 20-30 zł to nie różnica, ale optyk powygina, ustawi te oprawki jak należy, a bardzo miłe, ładne panie, co potrafią sprzedać wszystko, potrafią sprzedać ale ... nie reklamuję żadnego salonu, ale w Łomży znam tylko 2 ostatnio skusiłem się na taki salon, sporo reklamy, taki aj waj.. piękne panie, mnóstwo oprawek itp... ale brakło właśnie OPTYKA ...
|
|
No to poproszę namiary na te dwa salony. Tak jak mówisz w których optyk jest dostępny. Byłem w pewnym salonie w którym Panie tabletem robiły jakieś foty z oczami ale odpuściłem.
|
|
Salon przy ABC
|
|
badania wzroku tylko u okulisty, nigdy w salonie optycznym, są niedokładne, a salon tylko przy ABC. Korzystam z niego już ponad 15 - 20 lat, zawsze pełen profesjonalizm.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |