poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MDK DŚT - jest nb 1 w Łomży

Jeżeli ktoś mówi o zastoju kulturalnym Łomży, to się bardzo myli. Mamy wspaniałego Dyrektora tej instytucji. Z tego co ja wiem to jest to kreator naszej kultury, łomżyńskiej kultury. Znając warunki finansowe naszego miasta, to ten klient robi z igły widły:
- koncerty z udziałem gwiazd z górnej półki (patrz chociażby Edycia Gepert),
- teatry, no może nie Teatr Wielki, ale "Wierszalin" też nie jest z piwnicy,
- koncerty zespołów młodzieżowych, kto chce to w swojej kategorii złąpie same perełki,

A przede wszystkim praca z młodzieżą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- kółka teatralne,
- muzyczne,
- tańce nowoczesne - nawet mistrzów się dorobli, stąd i "Wirujęca Strefa" i to w jakich warunkach, nędza i rozpacz, a jednak coś można zrobić i w takich warunkach,

a poza tym festny, koncerty, wystawy, konkursy dla dzieci i młodzieży.

To jest nic co ja wymieniłem, bo tego wszystkiego jest dużo dużo dużo więcej.

Panie Romku, w takich ludzi jak Pan i Pana współpracowicy należy inwestować.

Aha - z tego miejsca na Pana ręce chcę złożyć serdeczne dzięki dla Pani Ani Bureś.
Szkoda tylko,że władze miasta nie dostrzegają tego, a ile myśmy się uchodzili razem, coby te pączki dla lauretów zdobyć.
Panie ROMKU - tak trzymać!!!!!!!!!!

ściemka wszystkim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MDK DŚT - jest nb 1 w Łomży

Czemu ma służyć ten temat?
Czyżby pan Romek startował w wyborach?
Jeśli nie to dajże spokój chłopie bo pan Romek wpadnie w samouwielbienie i nic mu już tak dobeze nie będzie wychodziło.

a ja jedno jeszcze napisze jeśli mowa o bonarze - SPECIAL **** OFF 4 BENEK K. ;-) kmwtw

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

MDK jes bardzo dzobrze zarzadzane i zato mu 5+. Mnie osobisci bardzo podoba się grupa dziewczęca TWIST. Mogły by tylko częściej wyjażdzać na turnieje i warsztaty. Napwno wtedy też odnosiłyby takie sukcesy jak chłopcy a może i większe.
Niestety dziewczyny idą w lata i wyjeżdżają z Łomży na studia:(((

szyszunia

To ma służyć temu, aby pokazać, że są ludzie w Łomży, którzy coś dla tego miasta robią, robią dla nas. Coś się rozwija, cos się dzieje. Szkoda, że nie można tego powiedzieć o (bez) radnych i WŁADZACH RATUSZA.
To dzięki takim ludziom jak pan Romek, coś tam, coś tam słychać o Łomży.
Jeżeli masz inne przykłady to pokaż, a ja się pod tym podpiszę.
A Pan Romek jest zbyt skromny aby popaść w samo uwielbienie.

ściemka wszystkim

nie lubi romka nie lubimy.za darmo to robi ?

urząd abyś k..........(cenzor) wiedział, za darmochę, dla własnego sumienia i miasta. Nie znam inego człowieka, sorrki panie Andrzeju (ROK Łomża tu też ma duże zasługi) i ludzi, ludzi animatorów, którzy jak ci z MDK DŚT i ROK-a robią dla miasta i regionu. Tylko Urząd Skarbowy (odnoszę się do nicka) widzi kasę. Pokaż co ty zrobiłeś dla naszego miasta, coś - jak znam życie to tylko na necie ktos ci pokazał klawiszki!

ściemka wszystkim

pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ale wes czubie

o co wam chodzi przeciez to praca tych panów często jestem w mdk słuzbowo i przestań pierdo*** że to są judymi np poczekać na kogoś pięć minut po pracy to jest wielkie halo na kogos kto się spużnia z drogi no ale to ich sprawa najważniejsza dla tych ludzi jest kasa i nadgodziny

jaś

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org