Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MDK DŚT - jest nb 1 w Łomży |
Jeżeli ktoś mówi o zastoju kulturalnym Łomży, to się bardzo myli. Mamy wspaniałego Dyrektora tej instytucji. Z tego co ja wiem to jest to kreator naszej kultury, łomżyńskiej kultury. Znając warunki finansowe naszego miasta, to ten klient robi z igły widły: - koncerty z udziałem gwiazd z górnej półki (patrz chociażby Edycia Gepert), - teatry, no może nie Teatr Wielki, ale "Wierszalin" też nie jest z piwnicy, - koncerty zespołów młodzieżowych, kto chce to w swojej kategorii złąpie same perełki, A przede wszystkim praca z młodzieżą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - kółka teatralne, - muzyczne, - tańce nowoczesne - nawet mistrzów się dorobli, stąd i "Wirujęca Strefa" i to w jakich warunkach, nędza i rozpacz, a jednak coś można zrobić i w takich warunkach, a poza tym festny, koncerty, wystawy, konkursy dla dzieci i młodzieży. To jest nic co ja wymieniłem, bo tego wszystkiego jest dużo dużo dużo więcej. Panie Romku, w takich ludzi jak Pan i Pana współpracowicy należy inwestować. Aha - z tego miejsca na Pana ręce chcę złożyć serdeczne dzięki dla Pani Ani Bureś. Szkoda tylko,że władze miasta nie dostrzegają tego, a ile myśmy się uchodzili razem, coby te pączki dla lauretów zdobyć. Panie ROMKU - tak trzymać!!!!!!!!!! ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MDK DŚT - jest nb 1 w Łomży |
Czemu ma służyć ten temat? Czyżby pan Romek startował w wyborach? Jeśli nie to dajże spokój chłopie bo pan Romek wpadnie w samouwielbienie i nic mu już tak dobeze nie będzie wychodziło. a ja jedno jeszcze napisze jeśli mowa o bonarze - SPECIAL **** OFF 4 BENEK K. ;-) kmwtw
|
|
MDK jes bardzo dzobrze zarzadzane i zato mu 5+. Mnie osobisci bardzo podoba się grupa dziewczęca TWIST. Mogły by tylko częściej wyjażdzać na turnieje i warsztaty. Napwno wtedy też odnosiłyby takie sukcesy jak chłopcy a może i większe. Niestety dziewczyny idą w lata i wyjeżdżają z Łomży na studia:((( szyszunia
|
|
To ma służyć temu, aby pokazać, że są ludzie w Łomży, którzy coś dla tego miasta robią, robią dla nas. Coś się rozwija, cos się dzieje. Szkoda, że nie można tego powiedzieć o (bez) radnych i WŁADZACH RATUSZA. To dzięki takim ludziom jak pan Romek, coś tam, coś tam słychać o Łomży. Jeżeli masz inne przykłady to pokaż, a ja się pod tym podpiszę. A Pan Romek jest zbyt skromny aby popaść w samo uwielbienie. ściemka wszystkim
|
|
nie lubi romka nie lubimy.za darmo to robi ?
|
|
urząd abyś k..........(cenzor) wiedział, za darmochę, dla własnego sumienia i miasta. Nie znam inego człowieka, sorrki panie Andrzeju (ROK Łomża tu też ma duże zasługi) i ludzi, ludzi animatorów, którzy jak ci z MDK DŚT i ROK-a robią dla miasta i regionu. Tylko Urząd Skarbowy (odnoszę się do nicka) widzi kasę. Pokaż co ty zrobiłeś dla naszego miasta, coś - jak znam życie to tylko na necie ktos ci pokazał klawiszki! ściemka wszystkim
|
|
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ale wes czubie
|
|
o co wam chodzi przeciez to praca tych panów często jestem w mdk słuzbowo i przestań pierdo*** że to są judymi np poczekać na kogoś pięć minut po pracy to jest wielkie halo na kogos kto się spużnia z drogi no ale to ich sprawa najważniejsza dla tych ludzi jest kasa i nadgodziny jaś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |