Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SMARTFON |
kochani czy warto kupic jakiegos chinczyka typu Xiaomi, LENOVO, OKITEL czy moze wiecej dolozyc i jakiegos SAMSUNGA czy SONY ? czy te chinskie telefony sa dobre ? psuja sie wam ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SMARTFON |
Ja msm huawei i jest super
|
|
Z Szajsunga zamieniłem na Sony Xperia Z1 Comptacs i cud. Nic mi się nie wiesza aż miło. Bateria też długo trzyma i tryby (Stamina) to co się przydaje w najmniej oczekiwanym momencie. Żałuję tylko że tak późno się zdecydowałem na zmianę ;)
|
|
hej
|
|
Hej ja mam LG K10 20017 i nie wlacza mi sie pobudka z rana a jest ustawiona wycisza sie tez klikanie po ekranie Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
zobacz sobie w tym sklepie internetowym bestcena.pl , ja tam juz kilka telefonów i nawet jakieś części do komputera kupiłam, dobre ceny mają . Synowi ostatnio Xiaomi kupiłam
|
|
Ostatnio zastanawiałam sie nad kupnem sobie nowego telefonu. Moje wymagania to: cena do 700 zł zgrabny wygląd wytrzymała szybka dobry aparat koniecznie nowy i na gwarancji Co sądzicie moze o tym outletowym modelu? at-outlet.pl/telefony/oukitel-k3-64gb-4gb-jet-black-nowy-gw12
|
|
chinskie telefony teraz sa porownywalne do samsungow itd wiec smalo kupuj
|
|
chinskie sa dobre
|
|
greatest poszukaj u was w szczecinku forum i tam się pochwal swoimi sprostrzeżeniami
|
|
Moja koleżanka kupiła ostatnio telefon jednej z firm, którą wymieniłeś. Jak na razie na niego nie narzeka. Parametry są bardzo podobne do popularnych marek, więc myślę, że możesz śmiało wybrać jakiś model danej marki.
|
|
Ja mam xiaomi od dwóch lat i sprawdza się znakomicie, net śmiga super, nie zacina się a parametry są takie jak niektóre droższe smartphony. Za tą cenę rewelacja. _____ Blog
|
|
zto sobie zobacz w bestcena.pl ja u nich kupowałam Xiaomi tam to dopiero taniocha, no i jest w czym wybierac
|
|
Xiaomi są bardzo dobre, też mam teraz Xiaomi Mi Mix3 z Play i jest b. wydajny, szybki, zupełnei się nie zacina i bardzo czytelny https://www.play.pl/telefony/xiaomi/xiaomi-mi-mix3/
|
|
Znalazłem bardzo fajny blog na https://serwis-iphone-wroclaw-apple.business.site/. Dużo przydatnych informacji o iPhone. Posty dodawane są cyklicznie, więc warto być na bieżąco z nowinkami technologicznymi.
|
|
Znalazłem bardzo fajny blog na https://serwis-iphone-wroclaw-apple.business.site/. Dużo przydatnych informacji o iPhone. Posty dodawane są cyklicznie, więc warto być na bieżąco z nowinkami technologicznymi.
|
|
U mnie najlepiej sprawdza się iPhone, nawet te starsze są lepsze niż najnowsze androidy
|
|
Kupiłam xiaomi jak tylko weszły na rynek i nie zmieniłam producenta do tej pory. Mąż ma dużo droższego samsunga i nie widzę różnicy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |