Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Elewacja |
Kogo polecacie do elewacji domu a kogo nie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Elewacja |
Zdecydowanie odradzam Czesława Zaniewskiego po wykonanej pracy nie chciał wystawić faktury a jak już to chciał doliczyć VAT, w trakcie roboty podniósł cenę.
|
|
Ja szukam obecnie dobrego szklarza, ale w okolicach Krakowa - tam buduję nowy dom. Chcę kogoś, kto wstawi mi antywłamaniowe szyby i opowie o fasadowych panelach szklanych - podobno to coraz popularniejsze rozwiązanie. Natknąłem się na taką ofertę szklarza w Krakowie - może ktoś z Was coś słyszał? Jestem wielka! całe 150 cm w kapeluszu :)
|
|
spadaj mendo do krakowa
|
|
Z czymś takim nie powinno być chyba żadnego problemu. Z drugiej jednak strony może mieć on co oczywiste miejsce. Nie pamiętamy snu, ale sen pamięta nas.
|
|
Michał Kozłowski 517 895 430 z jego pracy jestem zadowolony i ma rozsądne ceny.
|
|
Jeśli szukasz płytek na elewację, to sprawdź tę firmę: https://incana.pl/. Mają ładne, wysokiej klasy produkty.
|
|
Aligru ceny z du.py a jakość przeciętna
|
|
Dobra elewacja na pewno się przyda. Dzięki niej dom będzie bardzo dobry! __________________________ JavaScript a praca inżynierska z Informatyki
|
|
To jest naprawdę wspaniała sprawa. Kocham korzystać z wysokiej jakości elewacji. To jest wspaniała sprawa moim zdaniem!!! ______________________ Dyplomowe prace - blog
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |