Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawnik od spraw spadkowych czy majątkowych |
Cześć Państwu. Mam taki szybki temacik: kto u nas w Łomży jest specjalistą do spraw majątkowych, spadkowych, darowizn itp? Potrzebuję zasięgnąć fachowej porady w pewnej sprawie. Piszę poprawnie po polsku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawnik od spraw spadkowych czy majątkowych |
Mój somsiad . Muszę dawać mu flaszkę , za drogi łon nie jest . Dawaj tego swojego , fszyscy czekajom trollu . Ciekawe ile dostajesz za wpis ?
|
|
A wystarczyło nie dopisać jak to zwykle czynię \"Z góry dziękuje wszystkim normalnym użytkownikom\". Kol. jeniec już dziękuję, temat nadal otwarty. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
chyba każdy prawnik zna sie na swoim fachu??czyż nie Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Przeważnie każdy adwokat zajmuje się takimi sprawami a znam bardzo dobrego prowadził moją sprawę od początku do końca jesteśmy całą rodziną zadowoleni nie chcę na forum robić reklamy proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny dalej poinformuję
|
|
Ja też mogę kogoś polecić, pisz na e-mail
|
|
Polecam adwokata Artura Antoniewicza tel. 607 867 333. Ma kancelarie w Łomży i Warszawie. Zajmuje się sprawami spadkowymi i nie tylko.
|
|
Z tego co wygooglowałem to w Warszawie jest kancelaria https://www.legalalliance.pl/ zajmująca się tego typu sprawami. Może odezwij się do nich?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |