poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kulturystyczny mistrz z Łomży

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9207

Przeczytałem i obejrzałem fotki "mistrza"kulturystyki Łukasza Gutowskiego-18 lat i jestem przerażony ,że takie "monstrum" ma być wzorem do naśladowania!!!Łukasza jest mi poprostu żal, sterydy z niego aż kipią!!!Dlaczego w trakcie zawodów nie robi się testów na sterydy?
Nie wiem kto jest jego trenerem(ten facet w dresie?)ale to człowiek nieodpowiedzialny!Wątroba ,nerki i trzustka Łukasza dzisiaj to "złom"!!!Ludzie opamiętajcie się!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kulturystyczny mistrz z Łomży

to jest przykre.....

A jeśli to nie sterydy? [chociaż w to wątpie...]

...

może i nie sterydy ale gość nie wyglonda na 18-latka raczej na 30-latka :(

łojej....a trener jeszcze mówi że to "rodzynek":D:D hehenie no sterydy kipią

Kur... !!! Po cholere się wypowiadacie jak nie wiecie !! Znasz jeden z drugim tego gościa !!?? Widziałeś jak brał !!?? Jak nie to kur.. nie pisz !!!!

,,rodzynek'' ...bo tak wlasnie wyglada;/

mieczkoś997 od ciebie kipi zazdrością ... nie denerwuj się chłopie to wolny kraj wolność słowa panuje w tym kraju i ty powinieneś o tym wiedzieć najbardziej!
Aco do rodzynka no gratulacje że ktoś pokazuje się po za Łomża ale jak bym nigdy nie chciał tak wyglądać.

NAJLEPSZY KULTURYSTA TO JEST "KLEJU"

...BEDZIE LEPIEJ NA KONCU

czy mi sie wydaje czy niektorzy są zawistni ? inna sprawa ze nie maja pojecia na temat tej dyscypliny, ile to kosztuje pracy, wyzeczeń , ehh szkoda gadać.

i czego to czytasz maślaku :)

Przeczytałem artykuł ze 3 razy i nie wyczytałem, aby trener nazwał tego człowieka "rodzynkiem", jest wzmianka o diamencie. Jeśli ktoś pisze "rodzynek" to chyba nie wie, że aby wyeksponować poszczególne partie mięśni zawodnicy są smarowani specjalnym preparatem. Nie wygląda to "medialnie" na zdjęciach ale wówczas można zauważyc poszczególne mięśnie z pewnej odległości. Na bladym ciele tego tak nie widać.

PRACY I WYRZECZEN TO NAPEWNO , TYLKO PAJACE DZWIGAJA I POMPUJA SYF W SIEBIE ZEBY WYGLADAC JAK SZWARCENIGGRO ZLA SAMOOCENA I ZAKOMPLEKSIONE CHLOPCZYKI ,NIEDOWARTOSCIOWNI PRZEZ RODZINE I NIEAKCEPTOWANI PRZEZ OTOCZENIE ZAMYKAJA SIE W SMIERDZACYM POMIESZCZENIU Z BANDA TAKICH SAMYCH SKRZYWDZONYCH PRZEZ ZYCIE PAJACOW

...BEDZIE LEPIEJ NA KONCU

Damiano...z tym "rodzynkiem" to był mój wyraz i tak..nie był napisany w artykule. rodzynek i diament to prawie to samo w tym znaczeniu:) hehe
Ps. tak to cięzka praca aby być takim człowiekiem ja ten 18-nasto latek...
Prawde mówiąć niechciał bym i niechcę wyglądać tak jak on...
PS.ciekaw jestem ile lat dożyje 40-50??
Pozdrawiam

ucze sie w mechaniaku i chodz go nie znam osobicie to musze stwierdzic ze te zdjecia nie odzwierciedlaja jego normalnego wygladu na tych zdjeciach on jest cały brazowy (prawdopodobnie jest czyms wysmarowany) wiekszosc z was nie poznała by go jak chodzi po szkole, jest bardzo skromny i po za tym ze zawsze na długiej przerwie je w stołowce wraz z kolegami nabiał(prawdopodobnie taka dieta:) ) to sie niczym nie wyroznia no i jest troszke wiekszy niz inni hehe. a dla tych co pisza ze bierze sterydyitd. to bzdura bo z tego co wiem to sa badania na te rzeczy i nie ma mowy o dopingu. dla mnie nie wyglada to rewelacyjnie ale wiem ze kosztuje to bardzo duzo wysiłku i pracy a kazdy kto chce "zjechac" go jeszcze niech troche poczyta o kulturystyce... bo najlepiej jest krytykowac... ma szanse sie chłopak wybic(chodz ja nie chciałbym, byc na jego miejscu bo mi sie nie podobaja te zdjecia ale kazdy robi to co lubi. pozdrawiam

To sprawa Panka i zapewne jego kreatyny :)

w kulturystyce nie ma sterydow. tak samo w kolarstwie i futbolu amerykanskim.hhaha

Jesteście Lamikami Jeśli Chodzi O Kulturystyke!!! Nie Każdy Kur** Wytrzymuje Tak Ciężki Trening!!! Nie Zdajecie Sobie Sprawy Ile To Wyrzeczeń!!! Regeneracja:P Treningi Dieta Zarazem Droga!!! No I Sumplementacja!!! Pozdro!!!

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Nałykałeś się za dużo ruskiej mety albo koks z Eurochemu ? Powiem tyle wole jak panek nabija w żyłe niż czytanie waszych ********** komentarzy(co poniektórzy)

Gość wyglada jak by wysmarował sie kopą. Buhehehehehe.Jezu pastowany kaban buhehehhehehe

Co Wy pieprzycie !! On nie ma takiej skóry tylko jest nasmarowany aby podkresllić rzeźbę mięsni... Zdaję sobie sprawe ile trzeba wysiłku,cięzkiej pracy i litrów potu aby osiągnąc takie mistrzostwo a potem jakis patałach powie że bierzesz sterydy... Idioci !!

a Mieczkoś mówiłeś ,że masz chrypkę i nie dasz głosu ? Czemu kłamiesz? Kłamstwo ma krótkie nóżki :)

MIeczkoś pomyśl ile litrów oleju opałowego poszło na tego goscia żeby sie tak wysmarować. A ty sie tu pocisz nad klawiaturką widzę. to pewnie też masz rzeźbę nie kiepską buhehehehehehehhehe.

Loko nie rozmawiaj ze mną jeśli nie masz pojęcia o czym rozmawiasz ok ??
Trenowałem ten sport 2 lata i wiem jak łatwo jest kogoś pomówic o takie rzeczy,więc zamiast kogoś pochopnie ocenicie to najpierw spróbujcie go poznać!! Po drugie można chyba logicznie pomyśleć że jeżeli chłopak bierze udział w Mistrzostawach Polski to przeszedł badania na obecność srodków dopingujących.Przemawia przez Was zazrość ludzie a ja się brzydzę takimi ludźmi i nie bedę w tym temacie poruszał dyskusji.. Co miałem powiedzieć,już powiedziałem.
Pzdr

loko Patrz Na Siebie A Nie Na Innych!!! Co Cie Obchodzi Jak On Wygląda??!! Ty Byś Już Pewnie Po Miesiącu Zrezygnował Z Treningów!!! A O Diecie Już Nie Wspomne!!!

ja jestem ciekaw jeżeli Łukasz nie bierze sterydów to od kiedy musiał zacząć ćwiczyć żeby tak wyglądać....Podziw, obawa,ehh

tyku od 14 albo 15 roku życia;)

on juz cwiczy jakies 3 moze 4 lata...nie jestem pewien...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

kurde niejestem taki pewny zeby tak 3-4 lata.... ja myślę że jeszcze więcej;)

przy predyspozycjach, ciężkim treningu i diecie można to osiągnąć w 3-4 lata...

koleś mógł nie brać żadnych środków typu metanabol czy inne gówno, ale kreatyna to już standard... tyle, że to tylko suplement...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

O Boże ludzie... Czy nie widzicie że chłopak ma już w genach taki przyrost masy mięsniowej !! Tak trudno sie domyslić że to za sprawą genetyki !!??

ten koleszka chodzi do siłowni "EWA" a ten w dresie jest tam instruktorem

co ty nie powiesz... ja pierdole jaki ogarniety typ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

marcin18 Dobrze Że ***** Nas Rozjaśniłeś!

Gutek nie bierze koksów

PiątkA dla Mych Ludzi Dla gamoni MukA

wezcie przestancie taka sylwetke bez koxow w 2 lata z dobrymi odzywkami mozna spokojnie osiagnac ciezka praca.Dzis niektore odzywki dzialaja jak sterydy praktycznie (Xpand,Horse Power,Storm itp) ale kosztuja okolo 150zl.Mnie najbardziej smieszy w kulturystach(tych co startuja nie tych amatorskich) ze sie chlopaki depiluja i smaruja jakos bejca i chodza w stringach jaki cipy po wybiegu.

Shift Tylko Suplementy;)

Tak sterydy to napewno duży problem w kulturystyce, ale nie wrzucajcie tego zdolnego chłopaczka odrazu do jednej szufladki z koksami. Zazdrościcie mu czegoś?

mieczkoś a ty ,no tak wiesz o czym rozmawiasz wiochu jeden. pakero , wnosząc po twoim niku jesteś takim samym burakiem jak ten gość wysmarowanym gównem. czyli dla mnie gówniarzem.
w dupie mam diety itp. wyglada jak down i tyle.

loko to mu powiedz że jest downem! Jak Takiś Kur** Macho!!!

anonimowiec jak cie to śmieszy to masz dziecinny rozum jeszcze! Zero Powagi Dla Typa:/

Zostawcie chłopaka w spokoju. Może jeden wyjdzie na ludzi,bynajmiej ma jakis pomysł na zycie.
Bo co w tej łomży można robić , chyba kraść.

A ja sie ucze z Miszczem w klasie =D
I ne powiem co bierze, bo to ne Wasza sprawa. No chyba ze chcecie wygladac tak jak On, wtedy na priv z nim moge umowic ;)
Not my business.
Ale Mr mieczkoś997 proponuje sie ne wypowiadac wiecej. bo tylko siebie osmieszasz i oslabiasz innym percepcje.

Respect Rasta

anonimowiec jak cie to śmieszy to masz dziecinny rozum jeszcze! Zero Powagi Dla Typa:/

blaznie smieszy mnie depilacja,solarka,farbowanie wlosow i smarowanie ciala bronzerem,a takze stringi u mezczyzn ktorzy defakto nimi niesa.A ty lamusku siedz cicho i gol dalej rowa pakuj pakuj pakuj i tak bedziesz cipa i popychadlem a rozum mam bardziej dojzaly niz ty cie zapewniam

anonimowiec a ty za kogo sie kurfiszonie uważasz?!!!

moje najszersze gratulacje Łukaszu!!!miałam przyjemność podglądywać cię na siłowni i wiem ile twojej ciężkiej pracy kosztował cię udział w mistrzostwach!!cieszę się, że mamy następnego mistrza z Łomży!!
Gorąco pozdrawiam wszystkich, którzy doskonale wiedzą jak osiąga się sukces w tej materii.G..wiecie a się mądrzycie. Nia macie bladego pojęcia o tym sporcie!! przemawia za wami zadrość i zawiść!!
Łukasz tak trzymać!!
Pozdrawiam:)

kurfiszonie k.urwa tepaku sie pisze przez ''w'' to po 1 a po 2 moglym ci zatanczyc kujawiaka na twarzy za te slowo

anonimowiec nie będziesz mnie Luju pouczał jak mam pisać!!!

Wyluzujcie...=)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org