wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
naprawa monitora

Gdzie polecacie to zrobić ?

Wiem, że taki temat na forum już kiedyś był, ale nie potrafię tego wątku znaleźć. Może podpowiedźcie link, albo dobry serwis.
Pozdrowienia.

ADALL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: naprawa monitora

Około roku temu naprawiałam na Śniadeckiego w tym ciągu sklepów, monitor, który był na gwarancji. Jestem zadowolona, do dziś nie mam z nim problemów ;o)

na przykoszarowej chyba najlepszy serwis.polecam

Przy dzisiejszych cenach monitorów to nie wiem czy naprawa będzie korzystna

Ja mam na sprzedania monitor 17' za 100 zl :]

Czy oferowałem chęć zakupu jakiegoś monitora ?? Proszę o informacje na temat! Moją sprawa jest opłacalność naprawy. Dzięki za wskazanie konkretnych adresów.
Pozdrowienia.

ADALL

ja też zanosiłem do naprawy na Śniadeckiego. oni wysyłają je potem do Warszawy.w moim przypadku tak wlasnie było. monitor jest sprawny?tylko, ze ja go miałem wtedy na gwarancji...

jestem ... sobie

Oddałem na Śniadeckiego, bo nikt nie sugerował innych propozycji. To duży monitor (21"). Napiszę jak przebiegła naprawa. Wcześniej na forum było wiele kontrowersji na temat tego serwisu. Ja spróbuję być obiektywny.
Pozdrowienia.

ADALL

Na Przykoszarowej najlepszy serwis, miałem radio i monitor w naprawie u nich i wszystko było zrobione bardzo dobrze i na czas.

Marcin_23: w którym miejscu Przykoszarowej jest ten serwis, o którym piszesz, bo nie kojarzę ??

ADALL

znacie adres serwisu na Przykoszarowej ??

ADALL

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org