Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naprawa monitora |
Gdzie polecacie to zrobić ? Wiem, że taki temat na forum już kiedyś był, ale nie potrafię tego wątku znaleźć. Może podpowiedźcie link, albo dobry serwis. Pozdrowienia. ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naprawa monitora |
Około roku temu naprawiałam na Śniadeckiego w tym ciągu sklepów, monitor, który był na gwarancji. Jestem zadowolona, do dziś nie mam z nim problemów ;o)
|
|
na przykoszarowej chyba najlepszy serwis.polecam
|
|
|
Ja mam na sprzedania monitor 17' za 100 zl :]
|
|
Czy oferowałem chęć zakupu jakiegoś monitora ?? Proszę o informacje na temat! Moją sprawa jest opłacalność naprawy. Dzięki za wskazanie konkretnych adresów. Pozdrowienia. ADALL
|
|
ja też zanosiłem do naprawy na Śniadeckiego. oni wysyłają je potem do Warszawy.w moim przypadku tak wlasnie było. monitor jest sprawny?tylko, ze ja go miałem wtedy na gwarancji... jestem ... sobie
|
|
Oddałem na Śniadeckiego, bo nikt nie sugerował innych propozycji. To duży monitor (21"). Napiszę jak przebiegła naprawa. Wcześniej na forum było wiele kontrowersji na temat tego serwisu. Ja spróbuję być obiektywny. Pozdrowienia. ADALL
|
|
Na Przykoszarowej najlepszy serwis, miałem radio i monitor w naprawie u nich i wszystko było zrobione bardzo dobrze i na czas.
|
|
Marcin_23: w którym miejscu Przykoszarowej jest ten serwis, o którym piszesz, bo nie kojarzę ?? ADALL
|
|
znacie adres serwisu na Przykoszarowej ?? ADALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |