Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
T-mobile internet domowy |
Jest tu ktoś kto także ma internet domowy z T-mobile? Od dwóch dni coś mi się tnie... Dodzwonić się do nich to jak wygrać w lotka.. A jak u was?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: T-mobile internet domowy |
ja mam neta w tel w playu a domowy t mobile na południu śmiga normalnie ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
U nas też tnie, również z T-mobile.
|
|
Jak dla mnie syf totalny. Miałem to chwilę i zrezygnowałem
|
|
a w A2 mobile nie tnie i nigdy nie cięło. Najlepsza oferta, najlepszy internet :-)
|
|
Ja nie rozumiem po co bierzecie jakieś wynalazki, jest w Łomży Introlan, ceny O.K, chodzi wszystko jak żyleta, zawsze można się dodzwonić lub iść do biura, każdy problem rozwiązują natychmiast i po co przyprawiać sobie garba innymi firmami. ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
Każdy wybiera to co mu pasuje, ja często używam internetu poza domem więc internet mobilny jest dla mnie najlepszą opcją :) a co do jakości, to nie, mi się nic nie działo ostatnio
|
|
Witam na forum. Moim zdaniem t mobile to syf juz lepszy orange z elastycznym netem lub play z darmowymi nockami i weekendami
|
|
Dzisiaj kolejny dzień nie działa.. Jadę na necie z telefonu :( Dziwne jest to, że znajomy ma także T-mobile a u niego wszystko działa. Konsultant uspokaja, że zgłoszenie jest w realizacji i należy uzbroić się w cierpliwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |